ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ

Με τον πιο …δροσερό τρόπο  στην καρδιά του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε  η αγωνιστική χρονιά για τον Σύλλογό μας.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (ανδρών –γυναικών) που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα ( 29 -30 Ιουλίου 2017) ο Αθηνόδωρος έδωσε δυναμικό «παρών» με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χαρίζοντας ρεκόρ στον Σύλλογο, στην πόλη μας και – βέβαια – στους ίδιους !

Αναλυτικά:  Η Κυριακή Δημητρίου αγωνίστηκε στα 400 μ. με εμπόδια και με χρόνο 65.33 κατέλαβε την 5η θέση. Επισημαίνουμε εδώ ότι η Κυριακή είχε να αντιμετωπίσει μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες.

Ο Κώστας Ιατρόπουλος  στα 3000 μ. με φυσικά εμπόδια (στηπλ) κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 9.59.61, που αποτελεί εφετινό ατομικό ρεκόρ. Ο Κώστας αγωνίστηκε επίσης στα 800μ. και κατέλαβε την 14η θέση με χρόνο 2.02.08.

Στα 1500 μ. ο Δημήτρης Γκραικιώτης κατετάγη 8ος με χρόνο 4.02.63, που αποτελεί  ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου στην κατηγορία εφήβων. Επίσης ο Δημήτρης κατέλαβε την 10η θέση στα 800μ. με χρόνο 1.59.86. Πρέπει εδώ να τονιστεί ότι  ο Δημήτρης είχε μια χρονιά πολύ «γεμάτη», καθώς εκτός από τον αγωνιστικό στίβο είχε να αναμετρηθεί και με ….τις Πανελλαδικές Εξετάσεις!  Καλή του επιτυχία!

Τέλος η Μαρία Καϊάφα αγωνίστηκε στα 200μ. και τερμάτισε στη 14η θέση με χρόνο 26.49, ενώ στον προκριματικό του αγωνίσματος με 26.27 σημείωσε επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου.

 

Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά τελειώνει εδώ για τον «Αθηνόδωρο».  Συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές συναντήσεις στην Ελλάδα (από τους αγώνες σε επίπεδο Ακαδημίας μέχρι τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών), μετάλλια, ρεκόρ και διακρίσεις. Και πάνω απ’ όλα αγάπη για τον αθλητισμό, σκληρή δουλειά,  τιμιότητα , αγωνιστικότητα , ήθος, σε μια εποχή όπου όλες οι αξίες δοκιμάζονται.

Τα μέλη του Δ.Σ., οι προπονητές , οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου εύχονται καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο !

Με τον ερχομό του Σεπτέμβρη μια νέα χρονιά θα αρχίσει. Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένη και γόνιμη !

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou