Σε άνοδο τα άλματα και οι ταχύτητες

Μπορεί ο Αθηνόδωρος να έχει διακριθεί- και συνεχίζει να διακρίνεται-κυρίως σε αγωνίσματα αντοχής, αλλά και τα αγωνίσματα των αλμάτων και των ταχυτήτων είναι σε μεγάλη άνοδο και μπαίνουν δυναμικά στη μάχη των διακρίσεων.

Μεγάλο επίτευγμα η διάκριση του Πολυχρόνη Ιατρόπουλου , ο  οποίος στα 60μ στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στην Πάτρα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 7.60 κατάφερε να είναι μεταξύ των γρηγορότερων σε ολη την Ελλάδα στην ηλικία του ! Για αυτό επιλέχθηκε απο τον ΣΕΓΑΣ να συμμετάσχει στον τελικό των 60 μ Παμπαίδων που θα διεξαχθεί εμβόλιμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου.  Στην ημερίδα κλειστού στίβου αγωνίστηκαν άλλοι 11 αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας σε αγωνίσματα δρόμων ταχύτητας και άλματος σε ύψος. Συγκεκριμένα, στα 60μ Παίδων αγωνίστηκε ο Γιάννης Οικονόμου που με επίδοση 7.52 σημείωσε ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ Συλλόγου και κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα ανάμεσα σε 21 αθλητές. Στην ίδια κατηγορία, στην 5η θέση και λίγα εκατοστά πίσω τερμάτισε ο Γιώργος Πήττας με επίδοση 7.60 (ν.α.ρ) . Στα 60 μ Παμπαίδων Α, εκτός από τον Πολυχρόνη Ιατρόπουλο,  αγωνίστηκε ο Άγγελος Πήττας και ο Νίκος Γεωργίου που τερμάτισαν στην 5η και 6η θέση με επιδόσεις 8.22 και 8.25 αντίστοιχα. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν και οι Ανδρέας Γεωργίου και Ανδρέας Κατσαρός, που ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία των Παμπαίδων Β , που τερμάτισαν με επιδόσεις 8.61 και 9.53 αντίστοιχα. Στα 60μ Παγκορασίδων Α αγωνίστηκε η Μαρία Κατσούλη και η Ανδριάννα Σανδραβέλη που σημείωσαν επιδόσεις 8.87 και 8.99 αντίστοιχα. Συμμετοχή είχαμε και στα 60μ με εμπόδια Κορασίδων με την Μαρίνα Γιαννάδη να τερματίζει 2η στο αγώνισμα με επίδοση 10.07. Στο Ύψος συμμετείχαν 3 αθλητές και 1 αθλήτρια του Συλλόγου μας που πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ και άφησαν θετικές εντυπώσεις. Ο Γιάννης Βαρβίας συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ κατα 13 εκατοστά και με επίδοση 1 μέτρο και 55 εκατοστά κατέκτησε την 1η θέση στο αγώνισμα, ενώ ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος κατέκτησε την 2η θέση με επίδοση 1.50, πέντε εκατοστά πάνω από το ατομικό του ρεκόρ. Η Μαρία Κατσούλη μας εκπροσώπησε στο Ύψος Παγκορασίδων και με επίδοση 1.40 (νέο ατομικό ρεκόρ) βρέθηκε στην πρώτη τριάδα του αγωνίσματος. Τέλος , ο Μιχάλης Καϊπης ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ για άλλη μια φορά και χωρίς συναγωνισμό κατέλαβε την 1η θέση στο Ύψος της κατηγορίας Παίδων με επίδοση 1.75.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 10 και 11 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν 8 αθλητές και 1 αθλήτρια του Αθηνόδωρου σε αγωνίσματα αντοχής, ταχύτητας και ρίψεων.

Αποτελέσματα και βίντεο απο την Ημερίδα Κλειστού Στίβου στην Πάτρα μπορείτε να βρείτε στην ¨Κερκίδα του Αθηνόδωρου ¨στο παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο : 

http://stivosaigio.blogspot.gr/2018/02/3-2-2018.html?m=1

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou