Εντυπωσίασαν οι μικροί του Αθηνόδωρου !

Την πρώτη θέση του Νομού Αχαϊας στον πίνακα τον μεταλλίων, μαζί με τον Πέλοπα Πατρών, με 5 μετάλλια κατέκτησαν οι μικροί του Αθηνόδωρου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το Σάββατο 14 Απριλίου.

Η προαγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β έδειξε στην πράξη ότι μπορεί αν βγάλει στο μέλλον πρωταθλητές σε δρόμους, άλματα αλλά και σε ρίψεις καθώς κατέκτησε μετάλλια σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες. Ενδεικτικό είναι πως σημειώθηκαν πολύ μεγάλες επιδόσεις σε διάφορα αγωνίσματα. Εκτός των παιδιών που ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων, καλές θέσεις και επιδόσεις είδαμε από το σύνολο των 17 μικρών αθλητών μας που συμμετείχαν. Ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία αποτελεί το γεγονός πως η πλειοψηφία των παιδιών αυτών ήταν οι μικροί της κατηγορίας, οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική χρονιά αναμένεται να διαπρέψουν.

Παράλληλα διεξήχθησαν και οι αγώνες με την επωνυμία «Φωτιάδεια 2018» με την συμμετοχή  18 αθλητών και αθλητριών μας, όπου κατακτήθηκαν 3 μετάλλια, σημειώθηκαν 12 ατομικά ρεκόρ, 1 ρεκόρ Συλλόγου και 4 προκρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα .

Τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και στιγμιότυπα από τους αγώνες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο από την «Κερκίδα του Αθηνόδωρου» : http://stivosaigio.blogspot.gr/2018/04/2018_14.html?m=1

 

  

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou