Αυλαία Διασυλλογικών πρωταθλημάτων με μετάλλια και πολλά ρεκόρ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε μια σειρά από διασυλλογικούς αγώνες για τον Αθηνόδωρο, καθώς η προαγωνιστική ομάδα κατέκτησε 7 μετάλλια στους αγώνες διάθλων της κατηγορίας της.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δύο αθλητές του συλλόγου στο σύνολο της βαθμολογίας των 4 αθλημάτων που συμμετείχαν κατέκτησαν την πρώτη και την τρίτη θέση ανάμεσα σε 91 αθλητές. Συγκεκριμένα ο Χρήστος Δημητρίου με ισοβαθμία βρέθηκε στην πρώτη θέση με 345 βαθμούς και ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε στην τρίτη θέση με 325 βαθμούς, αποσπώντας άλλα δύο μετάλλια για την ομάδα μας. Ο χθεσινός αγώνας ήταν ο τελευταίος διασυλλογικός αγώνας και έτσι ολοκληρώθηκαν για το 2018 οι αξιολογήσιμοι αγώνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συνολικά στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των τεσσάρων αγωνιστικών κατηγοριών ο Αθηνόδωρος έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών αξιολόγησης, φτάνοντας τους 425 βαθμούς έναντι 385 το 2017. Ρεκόρ πραγματοποιήθηκε και στην συλλογή μεταλλίων καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθηνόδωρου ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών  51 φορές συνολικά κατά τη διάρκεια όλων των διασυλλογικών πρωταθλημάτων για το 2018.

Παράλληλα με τους διασυλλογικούς αγώνες διάθλων της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β διεξήχθησαν και οι αγώνες στην μνήμη της Αλέκας Σιούλη, της πολύ καλής προπονήτριας αλλά και της παλιάς πρωταθλήτριας στους δρόμους ταχυτήτων. Οι αθλητές των αγωνιστικών κατηγοριών του Αθηνόδωρου που συμμετείχαν εντυπωσίασαν για άλλη μία φορά με τις επιδόσεις τους. Πραγματοποιήθηκαν αρκετά ατομικά ρεκόρ , κάποια ρεκόρ Συλλόγου ,αλλά και όρια συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ξεχώρισαν ιδιαίτερα η Δήμητρα Ανδριοπούλου που στα 600 μέτρα Παγκορασίδων Α΄με επίδοση 1.41.85 πέτυχε ατομικό ρεκόρ, έπιασε όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και έσπασε το ρεκόρ συλλόγου που κατείχε από το 2010 η Δήμητρα Αγγελοπούλου . Ρεκόρ συλλόγου πέτυχε και ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος τόσο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 12.81 , όσο και σε αυτό των 150μ με χρόνο 17.49. ο Γιώργος Πήττας με 11.62 στα 100μ βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, πραγματοποίησε νέο ρεκόρ συλλόγου και έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του. Στις πολύ καλές παρουσίες ακόμη συγκαταλέγονται το 1.29.82 του Νίκου Γεωργίου στα 600μ , το 20.24 της Εμμανουέλας Κούρτη στα 150μ και το 4.14.62 του Στυλιανού Κατσούλη στα 1500μ. Οι επιδόσεις των τριών αθλητών , εκτός από ατομικά ρεκόρ αποτελούν και όρια συμμετοχής στα Πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας τους. 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα , καθώς και βίντεο απο τους αγώνες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο απο την "Κερκίδα του Αθηνόδωρου" :  http://stivosaigio.blogspot.gr/2018/05/blog-post.html?m=1

  

 

 

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou