Ο ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ 30ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η χρονιά που πέρασε ήταν αδιαμφισβήτητα γεμάτη επιτυχίες για τον Αθηνόδωρο, με τις αξιόλογες εμφανίσεις των αθλητών μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα, τα πολλά ρεκόρ συλλόγου- που προδίδουν την συνεχή άνοδο του σωματείου- και βέβαια τα 4 Πανελλήνια μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας.

 Η υπερπροσπάθεια αυτή επιβεβαιώθηκε και ανταμείφθηκε με την νέα επίσημη αξιολόγηση των σωματείων από τον ΣΕΓΑΣ για την χρονιά του 2018. Ο σύλλογος μας, ανάμεσα σε 336 σωματεία από όλη την Ελλάδα, κατετάγη 30ος, ανεβαίνοντας 4 θέσεις από την χρονιά του 2017, ενώ βρέθηκε για μια ακόμη φορά 2ος  ανάμεσα στα σωματεία του Νομού Αχαΐας.

Η διάκριση αυτή μας ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς βλέπουμε την σκληρή δουλειά από το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές αλλά και τους αθλητές, να έχει αποτέλεσμα και μας ‘’ανοίγει την όρεξη’’ για την νέα χρονιά που ακολουθεί. Λαμβάνοντας υπόψη τις σωστές βάσεις που έχουμε θέσει για τον σύλλογο μας σε όλα τα τμήματα, από την ακαδημία έως και την αγωνιστική ομάδα,  είμαστε πεπεισμένοι πλέον πως κάθε χρόνο η πορεία μας θα είναι σταθερά ανοδική και οι επιτυχίες  περισσότερες και μεγαλύτερες.

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou