Συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες Κλειστού Στίβου

Σε ημερίδα Στίβου στο κλειστό του Πειραιά (Σ.Ε.Φ) που έγινε την Παρασκευή έλαβαν μέρος και 3 αθλητές στίβου του Αθηνόδωρου.

Ο αγώνας αυτός είναι για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο ίδιο στάδιο.

Οι αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και κατέλαβαν πολύ καλές θέσεις με αξιοσημείωτους χρόνους για την εποχή. Στα 3000 μέτρα ο Ιατρόπουλος Κώστας τερμάτισε πρώτος με χρόνο 8.45.36 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ του. Στην ίδια κούρσα συμμετείχε και ο Καραμπούλας Ηλίας που κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 8.57.97 που αποτελεί και για αυτόν ατομικό ρεκόρ. Επίσης στην ίδια κούρσα συμμετείχε και ο Ιατρόπουλος Σπύρος που κατέλαβε την 7η θέση με χρόνο 9.22.02.

Μετά από μία ώρα οι παραπάνω αθλητές συμμετείχαν στο αγώνισμα των 1500 μέτρων. Ο Ιατρόπουλος Κώστας κατέλαβε την 6η θέση με πολύ καλό χρόνο 4.04.45 που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, ο Καραμπούλας Ηλίας κατέλαβε την 9η θέση με χρόνο 4.15.67 και ο Ιατρόπουλος Σπύρος κατέλαβε την 14η θέση με χρόνο 4.29.39.

Την Κυριακή άλλοι 2 αθλητές του Αθηνόδωρου εκπροσώπησαν τον Σύλλογο στην Ημερίδα κλειστού στίβου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Ο 47χρονος Γιώργος Ιατρόπουλος αγωνίστηκε στην Σφαιροβολία Ανδρών, κατακτώντας την 1η θέση με βολή στα 14 μέτρα και 50 εκατοστά, επίδοση πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ. Στην ίδια ημερίδα συμμετείχε ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος, που φέτος έχει ξεκινήσει προετοιμασία για το απαιτητικό αγώνισμα του δεκάθλου. Αγωνίστηκε στο επι κοντώ Παίδων, όπου δεν κατάφερε να περάσει τα 3.20, και στα 150 μέτρα Παίδων που με επίδοση 17.93 κατέλαβε την 15η θέση στο αγώνισμα.

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou