Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ

Την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ, στο στάδιο των Μεγάρων, όπου αγωνίστηκαν αθλητές του συλλόγου μας, εκπροσωπώντας για μια ακόμη φορά τον Αθηνόδωρο, αλλά και το Αίγιο σε μια μεγάλη και υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση. Στον επίπονο αυτό αγώνα, κατάφεραν να κατακτήσουν αξιόλογες θέσεις και απέκτησαν πολύ σημαντικές εμπειρίες.

Αναλυτικότερα, ο Κατσούλης Στυλιανός κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία των Εφήβων, την 14η θέση στην κατηγορία των Νέων Ανδρών και την 28η θέση στους Άνδρες, με επίδοση 36.10.73.

Ο Καραμπούλας Ηλίας, με επίδοση 32.48.72, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ, κατετάγη 6ος στην ηλικιακή κατηγορία των Νέων Ανδρών και 13ος στους Άνδρες.

Ο Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, επίσης με νέο ατομικό ρεκόρ 33.36.52, κατέλαβε την 8η θέση στους Νέους Άνδρες και την 16η θέση στην κατηγορία των Ανδρών.

Οι εμφανίσεις αυτές των αθλητών του Αθηνόδωρου καθιστούν τον στίβο του Αιγίου υπολογίσιμη δύναμη σε πανελλήνιο επίπεδο και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μέτρων ήταν το δεύτερο κατά σειρά για το 2019, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στα Τρίκαλα. Τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των αγωνιστικών κατηγοριών, στα οποία ευελπιστούμε πως και φέτος οι αθλητές μας θα έχουν πολλές επιτυχίες, διακρίσεις και πανελλήνια μετάλλια.

 

                                                                     

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou