Αισθητή η παρουσία του Αθηνόδωρου στα 'Βεργώτεια 2019'

Ένα μετάλλιο, μια καλή θέση και μια διάκριση για έναν αθλητή δεν είναι τίποτα άλλο από την επιβράβευσή του για όλη την δουλειά που έχει βάλει, για όλες τις ώρες που έχει αφιερώσει στο στάδιο και όλα όσα έχει στερηθεί λόγω των προπονήσεών του. Και επιβράβευση αυτή αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα ικανοποίησης και ψυχολογικής ενθάρρυνσης για κάθε αθλητή. Έτσι, κάθε φορά που πετυχαίνουν οι αθλητές του Αθηνόδωρου μικρές ή μεγάλες νίκες, η χαρά μας είναι μεγάλη και η ανάγκη μας να την εκφράσουμε ακόμα μεγαλύτερη.

Η παρουσία του Αθηνόδωρου στα ‘Βεργώτεια 2019’ που διοργανώθηκαν, όπως και κάθε χρόνο, στο στάδιο του Αργοστολίου στις 11/5/2019, ήταν ηχηρή. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν αγώνα μακριά από το Αίγιο και κατάφεραν ταυτόχρονα να ανέβουν σχεδόν όλοι τους στο βάθρο των νικητών, να κάνουν νέα ατομικά ρεκόρ και να αφήσουν καλές εντυπώσεις στον χώρου του στίβου.

Ξεκινώντας με το ύψος των Ανδρών, ο Μιχάλης Καΐπης κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 1.90μ.

Στα 200μ Γυναικών, η Κούρτη Εμμανουέλα βγήκε 3η, με επίδοση 27.92, ενώ η ίδια συμμετείχε και στα 100μ Γυναικών όπου με επίδοση 13.50, κατέλαβε την 5η θέση.

Στα 150μ Παμπαίδων είχαμε την συμμετοχή τριών αθλητών από τον Αθηνόδωρο. Ο Ανδρέας Γεωργίου κατέλαβε την 2η θέση με επίδοση 18.60, ο Χρήστος Δημητρίου την 3η θέση με χρόνο 18.65  και ο Γιάννης Κονταράς την 7η θέση με χρόνο 20.85

Στην σφαίροβολία των Παγκορασίδων δοκίμασε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της η Ανδριάνα Σανδραβέλη όπου με επίδοση 8.63, κατέλαβε την 3η θέση. Η αθλήτρια αγωνίστηκε και στα 80μ Παγκορασίδων, όπου κατέλαβε την 4η θέση, με επίδοση 11.46

Στην σφαιροβολία των Παμπαίδων συμμετείχε ο Χρήστος Δημητρίου και με επίδοση 12.02, που αποτελεί και νέο του ατομικό ρεκόρ, πήρε ασημένιο μετάλλιο στην διοργάνωση.

Ο Νίκος Γεωργίου αγωνίστηκε στα 400μ Ανδρών και με επίδοση 55.84, κατέλαβε την 9η θέση στο αγώνισμα.

Είναι εμφανής η αξιόλογη αντιπροσώπευση του Αιγίου σε αγώνες κλασικού αθλητισμού κάθε επιπέδου από τον σύλλογό μας και ευελπιστούμε πως οι προσπάθειες των αθλητών μας τόσο στις διοργανώσεις όσο και στην καθημερινή τους προπόνηση θα ανταμειφθούν και θα ανταμείβονται ανάλογα από την πόλη τους.

 

                                             

Οι αθλητές μας με τον συνοδό τους, κ.Νίκο Τσιοφύλα

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou