Με χρυσό και ασημένιο μετάλλιο το τελείωμα της πρώτης ημέρας

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε για τον σύλλογό μας η πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ18, που πραγματοποιείται στην πόλη των Τρικάλων. Σε μια μέρα ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, αγωνίστηκαν αρκετά από τα μέλη της αποστολής μας και έδωσαν ο καθένας τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποκορύφωμα όμως για τον Αθηνόδωρο ήταν η κατάκτηση 2 Πανελληνίων μεταλλίων, που μας γέμισαν χαρά, ελπίδα και σιγουριά ότι θα ακολουθήσουν μεγαλύτερες ακόμη επιτυχίες και διακρίσεις.

Το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας των Κορασίδων κατέκτησε η Μαρίνα Γιαννάδη στο αγώνισμα των 100μ με εμπόδια. Η αθλήτρια του Αθηνόδωρου, τερματίζοντας με χρόνο 14.47, ο οποίος αποτελεί μεγάλο ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου, ανέβηκε θριαμβευτικά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η θέση της και η καλή αυτή επίδοση, της δίνουν την δυνατότητα να συμμετάσχει σε κάποια διεθνή διοργάνωση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.

                                               

 

Το δεύτερο κατά σειρά μετάλλιο της ημέρας, ήρθε από τον Ανδρέα Μπαχό. Αυτήν την φορά ήταν ασημένιο και κατακτήθηκε στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων βάδην. Ο βαδιστής του Αθηνόδωρου, παρά την υψηλή θερμοκρασία, η οποία αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για καλές επιδόσεις στα αθλήματα διάρκειας, κατάφερε να συντρίψει το ατομικό του ρεκόρ, κατεβαίνοντας αυτήν την φορά κάτω από τα 49 λεπτά.

                                                

 

----Με αισιοδοξία αναμένουμε να δούμε τι ακόμη μας επιφυλάσσει η 2η ημέρα αυτού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, θα αναφερθούμε λεπτομερώς στις συμμετοχές και διακρίσεις όλων των αθλητών και αθλητριών της αποστολής του Αθηνόδωρου.

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou