Πανελλήνιο Κ16: Γεύση από το μέλλον

Η λαμπρή συνέχεια των αγωνιστικών τμημάτων του Αθηνόδωρου αποτυπώθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α'), που πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Ιουλίου στην Χαλκίδα. Η 16αμελής αποστολή του Αθηνόδωρου, από τις μεγαλύτερες των επαρχιακών σωματείων, έκανε άλλη μια επιτυχημένη εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Βαρβίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα σε ύψος με επίδοση 1.72 μέτρα.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4x80 αποτελούμενη από τους Γιάννη Μέγαρη, Χρήστο Δημητρίου, Ανδρέα Γεωργίου και Αντώνη Ραμπαβίλα, συνέτριψε το ρεκόρ συλλόγου και με επίδοση 37.81 κατέλαβε την 7η θέση. Οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές θα ανήκουν και του χρόνου στην ίδια κατηγορία, ενώ ήδη έχει επιλεχθεί ο τέταρτος ο οποίος θα στελεχώσει την ομάδα που θα στοχεύει πλέον το μετάλλιο. Από τους προαναφερθέντες αθλητές της σκυτάλης, ο Ανδρέας Γεωργίου συμμετείχε και στα 1000 μέτρα, όπου με επίδοση2.57.55 κατέλαβε την 20η θέση, ενώ ο Χρήστος Δημητρίου συμμετείχε στα 150 μέτρα καταλαμβάνοντας την 22η θέση, με χρόνο 18.55

 

Η Ανδριάνα Σανδραβέλη βελτιώνοντας κατά 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα το ατομικό ρεκόρ της στα 300μ με εμπόδια, κατέλαβε την 10η θέση με χρόνο 50.35

Η Έλενα Μούκα φτάνοντας κοντά στο ατομικό της ρεκόρ στα 1000 μέτρα, με χρόνο 3.21.65, κατέλαβε την 16η θέση.

Η Ασημίνα Ασημακοπούλου στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, έμεινε μακριά από το ατομικό της ρεκόρ και με επίδοση 9.20 κατέλαβε την 18η θέση το αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Η τετράδα των κοριτσιών του βάδην δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. Η Νικολοπούλου Γρηγορία, η οποία πέρυσι είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο σε αυτήν την διοργάνωση, βρέθηκε σε μια ''κακή'' μέρα και πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό και το ατομικό της ρεκόρ, με χρόνο 16.54.02 κατέλαβε την 11η θέση. Η Παυλίνα Μαρνέλη, και αυτή μένοντας μακριά από το ατομικό της ρεκόρ, με χρόνο 17.52.05 κατέλαβε την 14η θέση. Αντίθετα, η Ελένη Ζώη βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ, με χρόνο 17.52.61, κατέλαβε την 15η θέση, ενώ η δεκατριάχρονη Ιφιγένεια Πριοβόλου, η οποία για τα 2 επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται σε αυτήν την κατηγορία, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, με χρόνο 20.04.94 κατέλαβε την 18η θέση.

Τέλος, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4x80 Παγκορασίδων, η οποία κατέβηκε σε αυτό το Πρωτάθλημα με στόχο την συμμετοχή και την απόκτηση πολύτιμων εμπειριών για το μέλλον, εντυπωσίασε με την παρουσία της και γέννησε την βάσιμη ελπίδα ότι την επόμενη χρονιά, η ομάδα αυτή θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θέτοντας πολύ υψηλότερους στόχους. Η Έστα Χριστοπούλου, Η Ανδριάνα Σανδραβέλη, η Κατερίνα Λεκοσιώτη και η Μαρία Καρόκη, μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες, κατάφεραν να βελτιώσουν κατά πολύ τον χρόνο της κούρσας τους και με επίδοση 44.06 κατέλαβαν την 27η θέση.

Όλα τα μέλη αυτής της αποστολής κρίνονται πολύ εξελίξιμα από τους προπονητές της ομάδας και οι περισσότεροι από αυτούς αναμένονται να βάλουν στο μέλλον την προσωπική τους σφραγίδα στην ιστορία του συλλόγου.

 

 

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou