Ο Αθηνόδωρος ψηλά για μια ακόμη χρονιά

Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες η κατάταξη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το αγωνιστικό έτος 2019. Για άλλη μια χρονιά ο Αθηνόδωρος βρίσκεται πολύ ψηλά, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον νομό Αχαΐας πίσω από το σωματείο της Ολυμπιάδας Πατρών και την 31η θέση πανελλαδικά, μόλις μία θέση πίσω από την 30η που κατέλαβε το 2018.

Αγωνιστικά όμως, σε ατομικό επίπεδο διακρίσεων των αθλητών και αθλητριών του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το 2019 ήταν αισθητά καλύτερο. Αυτό πιστοποιείται από τα πανελλήνια μετάλλια (5 συνολικά) των Κώστα Ιατρόπουλο (χάλκινο στα 3.000μ με φυσικά εμπόδια Νέων Ανδρών) Μιχαήλ Καΐπη (στο άλμα σε ύψος, χρυσό στους Εφήβους) , Ανδρέα Μπαχού (ασημένιο στα 10.000μ βάδην Παίδων), Γιάννη Βαρβία (χάλκινο στο ύψος Παμπαίδων), Μαρίνας Γιαννάδη (χρυσό στα 100μ με εμπόδια κορασίδων) και κυρίως από την συμμετοχή της Μαρίνας Γιαννάδη στο βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη και την κατάταξη της στην 4η θέση στα 100μ με εμπόδια αλλά και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την εθνική μας ομάδα 4χ100μ Κορασίδων.

Το προπονητικό-αγωνιστικό έτος του 2020 έχει αρχίσει για τους αθλητές και αθλήτριες του Αθηνόδωρου με πολύ όρεξη και με υψηλούς στόχους και προσδοκίες.

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou