Μεταγραφές 2020

Ανακοινώθηκαν εχτές από την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ οι μεταγραφές των αθλητών για το αγωνιστικό έτος 2020.

Από τον Σύλλογο μας  θέλουμε να αποχαιρετίσουμε  τους αθλητές μας που φεύγουν για να συνεχίσουν την αθλητική τους πορεία σε άλλους συλλόγους. 

Λόγω σπουδών μετακόμισαν από την πόλη μας  τέσσερις αθλητές μας  και ο σύλλογος μας έδωσε την συγκατάθεση του να συνεχίσουν και την αθλητική τους πορεία πλέον σε άλλους συλλόγους. Συγκεκριμένα:  Ο Μιχαήλ  Καΐ πης  μεταγράφηκε στον Κούρο Πατρών,  Ο Στυλιανός Κατσούλης  στον Γ.Σ. Τρικάλων, ο Γιάννης Οικονόμου στον  Γ.Σ. Έσπερο Λαμίας  και ο Δημήτρης Γκραικιώτης στον Γ.Σ. Αμαρουσίου.  Ο Σύλλογος μας τους εύχεται καλές σπουδές  αλλά και την  καλύτερη  δυνατή βελτίωση και εξέλιξη  στα αθλήματά τους.  Θα συνεχίζουμε να χαιρόμαστε με την πρόοδο και  τις διακρίσεις τους.

Παράλληλα θέλουμε να υποδεχτούμε στην  οικογένεια  του Αθηνόδωρου άλλα πέντε άτομα.  Μετά από δύο χρόνια  υποδεχόμαστε πάλι στην ομάδα μας την Άννα-Μαρία Κατσίκα, η οποία ελπίζουμε πως στο μέλλον,  μετά την αποφοίτηση της από τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων,  θα προσφέρει στον σύλλογο μας και από την θέση της προπονήτριας. Υποδεχόμαστε ακόμη  την δισκοβόλο, κύπρια φοιτήτρια στην πόλη μας , Παναγιώτα Ιωάννου. Τέλος, υποδεχόμαστε την Ιωάννα Μπολοβίνη, την Ειρήνη Χαραλαμποπούλου και την Βιβιάνα Λίβα.  Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας  τα πέντε κορίτσια, τους ευχόμαστε να εξελιχθούν αθλητικά και μέσα στους κόλπους της ομάδας μας να ζήσουν αθλητικές στιγμές και  εμπειρίες ξεχωριστές που θα τις ακολουθούν για την υπόλοιπη ζωή τους.

 

Οι αθλητές που αποχαιρετούμε από τον σύλλογό μας

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou