Α.Σ. ΑΙΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 9ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», μετά από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή του 9ου Ημιμαραθωνίου Αιγιαλείας και των παράλληλων Αγώνων Δρόμου 5 και 1,5 χλμ.

που έγινε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην διοργάνωση αυτή και ιδίως το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία» του Δήμου Αιγιαλείας και τον Πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Ανδριόπουλο, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου κ. Γεώργιο Γκιώνη, τους Προέδρους της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού κ. Σπήλιο Ρουφογάλη, των Τοπικών Κοινοτήτων Ζαχλωριτίκων κ. Παναγιώτη Μητσόπουλο, Ελαιώνα κ. Βασίλειο Τζαβάρα, Ροδιάς κα Άννα Πολυδωροπούλου, Νικολαιΐκων κ. Αναστάσιο Μούσκα, Ριζομύλου κ. Χαράλαμπο Πράσινο, Βαλιμητίκων κ. Κωνσταντίνο Δημακόπουλο, Τεμένης κ. Δημήτριο Μακρή και Διγελιωτίκων κ. Ηλία Δημητρίου, το Λιμενικό Τμήμα Αιγίου και τον Λιμενάρχη Αιγίου κ. Μιχαήλ Κωστάκη για τη φύλαξη της παραλιακής διαδρομής, καθώς και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγίου και τον Πρόεδρό του κ. Βασίλειο Χριστόπουλο για την έγκριση της διεξαγωγής των αγώνων στη Λιμενική Ζώνη Αιγίου, το Τμήμα Τροχαίας Αιγίου και το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου για την αμέριστη υποστήριξη της διαδρομής του αγώνα και την άψογη συνεργασία με τους διοργανωτές, το Τμήμα Φυσικοθεραπείας Αιγίου του Πανεπιστημίου Πατρών και την επίκουρη καθηγήτριά του κα Σοφία Ξεργιά, καθώς και τους φοιτητές και φοιτήτριές του για την προσφορά μεταγωνιστικής φροντίδας σε αθλητές, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Πατρών για την σημαντική υποστήριξη του αγώνα με διάθεση ασθενοφόρου και διασωστών, τους μοτοσικλετιστές της ΠΑΛΕΜΟΤ Αιγίου για την πολύτιμή βοήθειά τους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, τις επιχειρήσεις της «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ», της «ΛΟΥΞ», της 3Ε (ΝΕΡΑ ΑΥΡΑ), των ζαχαροπλαστείων «Δημητρίου» και «Κουτρόπουλου», καθώς και του Τουριστικού Περιπτέρου Αιγίου για την υποστήριξη των αγώνων, τους κατοίκους όλων των παραπάνω Τοπικών Κοινοτήτων, τον κ. Βασίλειο Μανουηλίδη για τη εκτεταμένη φωτογράφιση του αγώνα, αλλά και όλους τους ανώνυμους φίλους του αθλητισμού που εμψύχωναν σε ολόκληρη τη διαδρομή των αγώνων και στον τερματισμό τους αθλητές.

Για το Σύλλογο

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Χορηγοί

Pesunion
Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ