|       Facebook

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

       

           Μία σπουδαία μέρα για τον Αθηνόδωρο ήταν η Πέμπτη 3/9/2020.

Αφενός η παρουσία νέων παιδιών, αθλητών  και αθλητριών του συλλόγου  στο  Στάδιο έδειξε ότι μπορεί να ανατρέψει  την καταθλιπτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κοροναΐού, αφετέρου ανακοινώθηκε το  δόγμα της νέας διοίκησης που είναι η υποστήριξη πρώτα απ' όλα  του "αθλητή-μαθητή" και της οικογένειάς του.  Στο πνεύμα αυτό διαβάστηκε από τον γραμματέα του συλλόγου κο  Άγγελο Μουρίκη  και παράλληλα μοιράστηκε σε όλους τους αθλητές μας,  έγγραφο με τους έως τώρα χορηγούς του συλλόγου. Τους  ευχαριστούμε θερμά όλους για τη σημαντική οικονομική ανακούφιση που προσφέρουν στις οικογένειες των αθλητών μας που είναι συγχρόνως και μαθητές. Το αγκάλιασμα του συλλόγου μας από πολλές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης μας, (που συνεχώς αυξάνονται), ικανοποιεί εμπράκτως πλήρως το δόγμα αυτό.

          Αναμφίβολα η παρουσία του Δημάρχου έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στην 1η εκδήλωση της νέας αγωνιστικής χρονιάς του συλλόγου. Ωστόσο για μας, μεγαλύτερης σημασίας είναι η δέσμευσή του να δώσει άμεσες λύσεις σε ζητήματα υλικοτεχνικής υποδομής και εξοπλισμού του Σταδίου και το κυριότερο η δημιουργία του κλειστού προθερμαντηρίου κάτω από τις δυτικές κερκίδες και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό. Για τον λόγο αυτό πλαισίωσαν τον Δήμαρχο και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο κ. Φάνης Ραμπαβίλας και ο κ. Γιώργος Φραγκονικολόπουλος.

         Κορυφαίο γεγονός η για πρώτη φορά στη 15ετή ιστορία του συλλόγου τέλεση του Αγιασμού από τον ίδιο τον Μητροπολίτη. Μαζί με τον π. Βασίλειο Πετρόπουλο ό νέος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος έδωσε ξεχωριστή λαμπρότητα στην τελετή του Αγιασμού. Έδειξε ότι θα συμπαρίσταται στις προσπάθειες του συλλόγου μας αφού ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του με προσωπικές συγχαρητήριες επιστολές σε αθλητές του συλλόγου μας, για τις επιτυχίες τους σε πανελλήνιο επίπεδο κατά τη χρονιά που πέρασε. Ο χώρος του στίβου άλλωστε δεν του είναι άγνωστος αφού όπως πληροφορηθήκαμε από τον κο Γιάννη Χρυσανθόπουλο υπήρξε αθλητής της Ε.Φ.Α στους δρόμους ταχύτητας.

          Σύντομους χαρετισμούς απηύθυναν εκτός των ανωτέρω, ο πρόεδρος του συλλόγου κος Σκούντζος Ραδάμανθυς και φυσικά ο προπονητής του συλλόγου κος Νίκος Τσιοφύλας οι οποίοι ευχήθηκαν πρώτα υγεία κι έπειτα κάθε επιτυχία στον αθλητικό και στο μαθητικό στίβο ιδιαίτερα.

          Δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ανυπέρβλητου εμποδίου κυριολεκτικά τελευταίας στιγμής ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ κος Παναγιώτης Ανδριόπουλος  και ο βουλευτής Αχαΐας κος Άγγελος Τσιγκρής. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε κάθε έναν ξεχωριστά που ενισχύει τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε στην πόλη μας τον τόπο τον φυσικό αλλά και τον πνευματικό για την ανάπτυξη του κλασσικού αθλητισμού, που πιστεύουμε ότι αποτελεί διαχρονικά σημαντικό πυλώνα του ελληνικού (φυσικά) ,αλλά και του παγκόσμιου πολιτισμού.

 

 

 

 

 

 Για τη φωτογραφική κάλυψη ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κο Βασίλη Εμμανουηλίδη, σταθερό "φίλο" του Αθηνόδωρου, που υποστηρίζει πάντα εθελοντικά οτιδήποτε ανεβάζει και αναδεικνύει το  Αίγιο.

Χορηγοί

Pesunion
Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ