|       Facebook

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΪΝΑΣ - θΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

 

Στο φυσικό και γνώριμο σκηνικό του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου έγινε το Σάββατο που πέρασε η καθιερωμένη κοπή της «πρωτοχρονιάτικης πίτας» του συλλόγου μας . Ήταν απλά η αφορμή,  το βάθρο, πάνω στο οποίο θέλαμε να ανεβάσουμε και να τιμήσουμε πρόσωπα με «αθλητικές επιδόσεις»  ευρύτερου περιεχομένου και σημασίας.

     Αρχικά απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Χρήστο Λαϊνά ως πρώτο πρόεδρο του συλλόγου μας που μαζί με πολλούς παλαιούς αθλητές της πόλης μας οραματίστηκαν

την αναγέννηση του αιγιώτικου κλασσικού αθλητισμού. Η πλέον των 15 ετών παρουσία του σωματείου μας στα αθλητικά και γενικότερα στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης μας, επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την καταλυτική συνεισφορά των ιδρυτικών μελών και φυσικά των μελών των πρώτων διοικητικών συμβουλίων  του σωματείου μας.

      Η απόδοση τιμής στον ιατρό ρευματολόγο και μαραθωνοδρόμο Χρήστο Λαϊνά, δεν αντικατοπτρίζει μόνο το γεγονός ότι η ιστορική αναγκαιότητα της ιδρυτικής εποχής του Αθηνόδωρου τον βρήκε στην πρωτοπορία. Εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η  ανιδιοτελής προσφορά του, η διαλλακτικότητα και η ενωτική του στάση σε κάθε μεταβατική περίοδο.

       Επίσης στην ίδια εκδήλωση εκπληρώσαμε μία υπόσχεσή μας. Τα έσοδα από την πώληση των ημερολογίων δόθηκαν στο ΕΚΑΜΕ, στο ίδρυμα  που οι άνθρωποί του έχουν  ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών  στην ευαίσθητη αυτή κατηγορία των ανθρώπων με τις ιδιαίτερες ανάγκες, αλλά και τις ιδιαίτερες δυνατότητες και ικανότητες. Στο βάθρο λοιπόν ο κ. Θεόδωρος Στεφανίδης που η θητεία του στην προεδρία του ΕΚΑΜΕ συμπίπτει με την καλύτερη εποχή  του σε όλους  τους τομείς των δραστηριοτήτων του.

        Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους  αθλητές και τους προπονητές του συλλόγου μας που παρευρέθηκαν όχι για να βραβευτούν αυτή τη φορά για τις ετήσιες επιτυχίες τους που ήταν  για μια ακόμη χρονιά και σημαντικές και μεγάλες,  αλλά για να χειροκροτήσουν τα τιμώμενα πρόσωπα που επέλεξε ο σύλλογος, θέλοντας συμβολικά να περάσει το μήνυμα  ότι ο πρωταθλητισμός μπορεί να εκφραστεί με περισσότερους τρόπους και διαφορετικά πρόσωπα.

          Ιδιαίτερη αναφορά θα θέλαμε να κάνουμε στον αθλητή του συλλόγου μας Παναγιώτη Παπαδόγιαννη  που δεν εφείσθει χρόνου και κόπου και αυτοβούλως συνεισέφερε στη διάθεση πολύ μεγάλου αριθμού ημερολογίων.

           Το τυχερό νόμισμα της πίτας κέρδισε η αθλήτρια του συλλόγου μας Θάλεια Βίλλιου.  Ο σύλλογός μας στους προαναφερόμενους  αθλητές αλλά και σε όσους διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά χορήγησε  αθλητικό υλικό ως ελάχιστη επιβράβευση των προσπάθειών τους και τους συγχαίρουμε με την ευχή: «αιέν αριστεύειν»

            Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν προσφορά των καταστημάτων Ζαχαροπλαστικής Γεωργίου Δημητρίου ο οποίος αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες και τις σημαντικές επιτυχίες  του συλλόγου μας , είναι υποστηρικτής με πολλούς και σημαντικούς τρόπους και γι αυτό τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.

            Η όλη εκδήλωση ήταν λιτή και σύμφωνα με τους όρους που ορίζει το πρωτόκολλο για την καταπολέμηση της πανδημίας. Ελπίζοντας ότι σύντομα η κοινωνίας μας θα ανακτήσει   τους γνώριμους ρυθμούς ζωής ευχόμαστε σε όλους υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς στόχους του καθενός ξεχωριστά.

Χορηγοί

Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ