Ημερίδα Κλειστού Στίβου (Σ.Ε.Φ.) & Περιφερειακοί Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος (Καλογριά)

Δύο αθλητές του συλλόγου μας συμμετείχαν στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου στο "ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ" (Σ.Ε.Φ). Ο Παναγιώτης Δούκας στα 200 μέτρα ,που πραγματοποίησε ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ συλλόγου στον κλειστό στίβο με επίδοση 23.57, και ο Γιώργος Ιατρόπουλος που συμμετείχε στη σφαίρα με επίδοση 12,92m.

Και οι δύο αθλητές θα συμμετάσχουν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο 28ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Σ.Ε.Φ. Τα αναλυτικά αποτελέσματα της ημερίδας : http://www.segas.gr/segas/NewPage.aspx?pagenb=137426

Στους περιφερειακούς αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος που διοργανώθηκε απο τα σωματεία ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΑΟ ΠΕΛΟΨ και διεξήχθησαν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στο πανέμορφο δάσος της Καλογριάς, ο σύλλογός μας συμμετείχε με 32 αθλητές, παρά την κακοκαιρία που απέτρεψε αρκετούς κυρίως μικρούς αθλητές μας να έρθουν, και μαζί με τους γονείς γεμίσαμε ένα λεωφορείο και πραγματοποιήθηκε μια πολύ ωραία εκδρομή. Οι αθλητές μας παρά το ψιλόβροχο, τη λάσπη και το κρύο, πέρασαν καταπληκτικά και το διασκέδασαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές μας έκαναν σπουδαίες εμφανίσεις και κατέλαβαν ως επί το πλείστον πολύ καλές θέσεις. Χωρίς να έχουμε ακόμη τα αναλυτικά αποτελέσματα ,θα αναφέρουμε τους αθλητές του Αθηνόδωρου που κατέλαβαν μια θέση στο βάθρο.

  • 4000μ ΕΦΗΒΩΝ : Μανάι Γιάννης , 2η θέση
  • 4000μ ΠΑΙΔΩΝ : Ιατρόπουλος Κώστας , 1η θέση - Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, 3η θέση
  • 3000μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄: Καραμπούλας Ηλίας, 1η θέση - Γκραικιώτης Δημήτρης, 3η θέση
  • 2000μ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Ιατροπούλου Άννα , 1η θέση - Δημητρίου Κυριακή , 3η θέση
  • 1500μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄: Χαντζής Αποστόλης, 3η θέση
  • 1000μ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ : Ιατρόπουλος Πολυχρόνης, 1η θέση - Σταθακόπουλος Παναγιώτης,2η θέση
  • 1000μ ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ : Δημητρίου Σωτηρία, 1η θέση

Σύντομα θα αναρτηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα.

Ετικέτες: Ημερίδες Κλειστού Στίβου, Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou