Αγώνες Ακαδημίας 2016

Η χρονιά για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας του Συλλόγου μας έκλεισε με τους συμβολικούς αγώνες που διεξάγονται κάθε χρόνο. Όπως πάντα έτσι και φέτος όλοι έφυγαν παίρνοντας μαζί τους ένα αναμνηστικό δίπλωμα και ένα μετάλλιο .

Τα έπαθλα αυτά απονέμονται σε όλους και όλες γιατί όπως τονίζουμε επιβραβεύουν την προσπάθεια και την συμμετοχή τους. Γι’ αυτό το λόγο οι αγώνες αυτοί έχουν συμβολικό χαρακτήρα και είναι απλά το επιστέγασμα των προσπαθειών τους για όλο το διάστημα που προπονούνται στην Ακαδημία του Συλλόγου μας. Είναι περισσότερο μια μικρή γιορτή , στην οποία δίνεται έμφαση κυρίως στη συμμετοχή και όχι στο αποτέλεσμα.

Με αυτό το σκεπτικό τα παιδιά συμμετείχαν σε περισσότερα από ένα αθλήματα και αυτό τους έδωσε μεγαλύτερη χαρά. Βάλαμε σε δεύτερη μοίρα τα αποτελέσματα και την κατάταξη. Εξάλλου οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας μας είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του Αγωνιστικού έτους 2015-2016 να συμμετάσχουν και σε επίσημους αγώνες της περιφέρειας μας, συγκρίνοντας έτσι τις επιδόσεις τους με αρκετούς άλλους συνομήλικους τους από πολλά Σωματεία διαφορετικών Νομών. Τα αποτελέσματα των αγώνων λήξης της Ακαδημίας μας υπάρχουν στους παρακάτω ηλεκτρονικούς συνδέσμους.

Ευχόμαστε στους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας μας καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την έναρξη των προπονήσεων της νέας αγωνιστικής χρονιάς για τις αρχές Σεπτέμβρη. Για την ακριβή ώρα και ημερομηνία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση εδώ στην ιστοσελίδα μας την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Ωστόσο οι αθλητές και αθλήτριες των Αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου μας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις και τους αγώνες τους μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Χορηγοί

Pesunion
Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ