Πολύαθλα Παμπαίδων - Παγκορασίδων Β & Μινι Πάτρας

Ιδιαίτερα επιτυχημένη υπήρξε η συμμετοχή του Συλλόγου μας στον 2ο Αγώνα Πολυάθλων ΠΠΒ΄-ΠΚΒ΄ και αθλητών –αθλητριών κατηγορίας «μίνι», που πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο στίβου Λαδόπουλου στην Πάτρα το Σάββατο 04 Ιουνίου 2016.

Ο Σύλλογός μας έλαβε μέρος με δεκαέξι (16) αθλητές-αθλήτριες στην κατηγορία ΠΠΒ΄( Αγωνίσματα ύψος, σφαίρα και1.000 μέτρα) και ΠΚΒ΄( Αγωνίσματα 60 μέτρα,1.000 μέτρα, μήκος και μπαλάκι) και με δεκατέσσερις (14) στην κατηγορία «μίνι» και κατέκτησε συνολικά 4 μετάλλια (2 χρυσά και 2 χάλκινα).Συγκεκριμένα :1η θέση και χρυσό μετάλλιο για την Μαρία Κατσούλη στις ΠΚΒ΄ ανάμεσα σε πολλές αθλήτριες από συλλόγους της Αχαΐας και της Ζακύνθου, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τον Κατσαρό Ανδρέα στα 50 μέτρα «μίνι» αγοριών,1η θέση και χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 6χ50 μέτρα «μίνι» αγοριών και 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 6χ50 μέτρα «μίνι» κοριτσιών. Επίσης πολλοί από τους υπόλοιπους αθλητές σημείωσαν καλές επιδόσεις στα επιμέρους αγωνίσματα .Η συνολική βαθμολογία στις ΠΚΒ΄ αναμένεται να μας χαρίσει μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.

Η μετάβασή μας πραγματοποιήθηκε με μισθωμένο λεωφορείο με δαπάνη του Συλλόγου μας, χωρίς επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες ,με τη συνοδεία γονέων των αθλητών τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ελπίζουμε πως και αυτή η συμμετοχή καταγράφεται ως μια πολύ ευχάριστη εμπειρία στην ψυχή των παιδιών και ιδιαίτερα των μικρών μας αθλητών ,οι οποίοι πήραν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες. Ας μην ξεχνάμε ότι σημασία δεν έχει μόνο η νίκη, αλλά η χαρά της συμμετοχής και η καλλιέργεια της αγάπης προς τον αθλητισμό και σε όλα τα καλά που αυτός συνεπάγεται.

Αποτελέσματα Πολυάθλων & Μινι. Φωτογραφίες αγώνων

Ετικέτες: Πολύαθλα

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou