Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ - Μέγαρα 2016

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος μας έδωσε το παρόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μέτρων που και την φετινή χρονιά διοργανώθηκε στα Μέγαρα το Σάββατο 21 Μαϊου. Συμμετείχαμε με έναν αθήτή και μία αθλήτρια.

Ο Σπύρος Ιατρόπουλος, που ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των Νέων Ανδρών, ξεπέρασε για άλλη μια φορά τον εαυτό του και ανάμεσα σε πολύ καλούς αντιπάλους κατατάχθηκε 6ος στην κατηγορία των Νέων και 12ος στην συνολική κατάταξη των Ανδρών με επίδοση 32.16.41. Με την επίδοση αυτή συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ αλλά και το ρεκόρ Συλλόγου ταυτόχρονα βελτιώνοντας το σχεδόν κατά 2 ολόκληρα λεπτά . Η Έμμη Σαπίου στην κατηγορία των Γυναικών δεν κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ αλλά παρόλα αυτά τερμάτισε στην 12η θέση με επίδοση 40.27.69.

Οι αθλητές μας θα συνεχίσουν να συμμετέχουν και σε αρκετούς άλλους αγώνες μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, με κύριο στόχο την βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων σε διάφορα αγωνίσματα αλλά ίσως και για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.

Ετικέτες: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou