Βεργώτεια 2016

Στους αγώνες με την επωνυμία «Βεργώτεια 2016» στην Κεφαλονιά συμμετείχε ο Σύλλογος μας το Σάββατο 14 Μαϊου με 9 αθλητές και αθλήτριες. Οι αγώνες διοργανώθηκαν απο το Δήμο Κεφαλονιάς, το σωματείο Γ.Ε Κεφαλληνίας , με την αρωγή και άλλων τοπικών φορέων του Νομού Κεφαλονιάς και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου.

Αξιοσημείωτες είναι οι προσπάθειες των διοργανωτών για την πραγματοποίηση των αγώνων και κυρίως το γεγονός ότι κάλυψαν τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής των αθλητών και των προπονητών κάποιων Συλλόγων, ανάμεσα τους και ο δικός μας Σύλλογος. Συνολικά οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας κατέκτησαν 7 μετάλλια και πραγματοποίησαν αρκετά καλές επιδόσεις.

Αναλυτικά , στα 150μ Παμπαίδων Α ο Γιάννης Οικονόμου με επίδοση 18.77 που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ , κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Σκούρτης με επίδοση 19.04. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και ο Γιώργος Πήττας που με επίδοση 19.38 ,που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ, πλασαρίστηκε στην 4η θέση. Στα 1500μ Ανδρών συμμετείχαν οι μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας Παμπαίδες Ά, Στυλιανός Κατσούλης και Αποστόλης Χαντζής. Ο Στυλιανός με επίδοση 4.33.43 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο , ενώ ο Αποστόλης με επίδοση 4.56.35 το ασημένιο μετάλλιο.

Στα 100μ Γυναικών συμμετείχε η Μαρία Καϊάφα και η Κυριακή Δημητρίου που με επιδόσεις 13.38 και 13.84 κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Η Μαρία Καϊάφα συμμετείχε και στα 200μ Γυναικών που με επίδοση 27.13, κοντά στο ατομικό της ρεκόρ , κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος , στα 80μ Παγκορασίδων Ά η Χριστίνα Καϊτσα με χρόνο 11.39 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ την δεύτερη θέση στο βάθρο κατέκτησε η , μικρότερης ηλικιακής κατηγορίας ΠΚΒ, Μαρία Κατσούλη με επίδοση 11.59 που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα καθώς και φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους.

Βεργώτεια 2016

Ετικέτες: Βεργώτεια

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou