Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας 2016

Σε μια ακόμη αγωνιστική διοργάνωση συμμετείχαν δρομείς του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» το Σάββατο 7 Μαΐου, αυτή τη φορά στο πανέμορφο νησί της Λευκάδας και στους λαϊκούς αγώνες δρόμου του 6ου Πράσινου Ημιμαραθώνιου,

που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο καλεντάρι των αγώνων μαζικού αθλητισμού και γνωρίζουν ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία με ολοένα και περισσότερους δρομείς από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν σε αυτούς. Στα πλαίσια των αγωνιστικών αυτών εκδηλώσεων διεξήχθησαν, εκτός από τον Ημιμαραθώνιο των 21.097 μ., παράλληλοι αγώνες 1 χλμ, 5χλμ. και 10 χλμ., ενώ σε όλους τους αγώνες εγγράφηκαν και συμμετείχαν περίπου 1.100 άτομα.

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, ο αθλητής του Αθηνόδωρου Δημήτρης Τασόπουλος, αν και μόλις πριν από δύο εβδομάδες είχε συμμετάσχει στο μαραθώνιο του Ντίσελντορφ, εντούτοις συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του κατάφερε, με επίδοση 16΄.39΄΄, να τερματίσει 1ος στη διαδρομή αυτή και να αναδειχθεί νικητής του αγώνα.

Στον βασικό αγώνα, δηλαδή τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο των 21.097 μέτρων, συμμετείχαν και τερμάτισαν οι αιγιώτες δρομείς του τοπικού μας Συλλόγου Παναγιώτης Αρβανίτης με πολύ καλή επίδοση 1.31΄.34΄΄ και ο Ηλίας Θεοφυλακτόπουλος με επίδοση 1.39΄.33΄΄.

Ετικέτες: Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou