Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών (Β' Φάση)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα για τον Σύλλογο μας φέτος, σημειώνοντας μεγάλη βαθμολογική άνοδο σε σχέση με την περυσινή χρονιά , συνεχίζοντας με τους καλύτερους οιωνούς στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που έπονται.

Στην Τρίπολη το Σάββατο 7 Μαϊου διεξήχθη το τελευταίο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, όπου συμμετείχαμε με 8 αθλητές και αθλήτριες. Ο Σύλλογος μας κατατάχθηκε στην 1η θέση ανάμεσα στα Σωματεία όλης της Πελοποννήσου και της Αιτωλοακαρνανίας με 75 βαθμούς αξιολόγησης. Σημειώθηκαν 4 νέα ρεκόρ Συλλόγου , 6 ατομικά ρεκόρ και  κατακτήθηκαν 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια. 

Αναλυτικά , ο Σπύρος Ιατρόπουλος στα 5.000μ Ανδρών συνέτριψε το ρεκόρ Συλλόγου κατά 9 δευτερόλεπτα και με επίδοση 15.29.26 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στο ίδιο αγώνισμα οι 2 αθλητές μας , Ηλίας Καραμπούλας και Μάριος Τσερεντζούλιας με επιδόσεις που αποτελούν νέα ατομικά τους ρεκόρ , κατέλαβαν την 5η και 7η  θέση με επιδόσεις 17.13.63 και 17.18.74 αντίστοιχα.

Στην Δισκοβολία Ανδρών ο Γιώργος Ιατρόπουλος με βολή στα 42 μέτρα και 61 εκατοστά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Στα 400μ με Εμπόδια Γυναικών συμμετείχε η Κυριακή Δημητρίου  που με επίδοση 69.11 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Στα 200μ Γυναικών η Μαρία Καϊάφα σημείωσε νέο ρεκόρ Συλλόγου και ατομικό ρεκόρ με επίδοση 27.06 και κατέλαβε την 5η θέση. Στην 6η θέση κατετάγη η Γιώτα Τρίγκα με επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, 27.63.

Η Άννα- Μαρία Κατσίκα στο Τριπλούν Γυναικών βελτίωσε το ρεκόρ Συλλόγου όπως και το ατομικό της ρεκόρ κατά 23 εκατοστά κα με άλμα στα 11 μέτρα και 13 εκατοστά κατετάγη 4η.

Τέλος, στην σκυταλοδρομία 4x400 μέτρα συμμετείχε ο Σύλλογος μας με τις Γιώτα Τρίγκα ,Κυριακή Δημητρίου, Άννα- Μαρία Κατσίκα και Μαρία Καϊάφα που με επίδοση 4.14.52 συνέτριψαν το προηγούμενο ρεκόρ Συλλόγου και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Στις 2 μέρες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών συγκεντρώθηκαν συνολικά 144 βαθμοί, 68 περισσότερους από την περυσινή χρονιά . 

Ετικέτες: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou