|       Facebook

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπό μας

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του αθλητικού συλλόγου Αιγίου "Αθηνόδωρος Αιγιεύς". Μάθετε για το έργο μας και τις προσπάθειες των αθλητών μας, αγαπήστε τον κλασικό αθλητισμό και κάνετε τα δικά σας παιδιά μέλη του συλλόγου μας.

Περισσοτερα

Σκοπός και ιστορία

Σκοπός και ιστορία

Σκοποί του Συλλόγου μας είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του, αλλά και η σωματική και πνευματική ανάπτυξη και η ηθική εξύψωση των νέων και όλων των πολιτών που έχουν έφεση για άθληση.

Περισσοτερα

Ακαδημία Στίβου

Ακαδημία Στίβου

Δείτε φωτογραφίες του Συλλόγου και των παιδιών της Ακαδημίας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους προπονητές μας για να πληροφορηθείτε πως μπορείτε να εντάξετε και το δικό σας παιδί στην Ακαδημία Στίβου του Αθηνόδωρου.

Περισσοτερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ20 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2021 - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ

 

         Το καλύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία του Αθηνόδωρου. Θεσσαλονίκη 2021. Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για τις ηλικίες κάτω των 20 ετών. Θρίαμβος του Ανδρέα Μπαχού που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 10000 μ. Βάδην, ενώ ταυτόχρονα πήρε το εισιτήριο για το Ταλίν της Εσθονίας όπου στις 15 με 18 Ιουλίου θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας.Το όριο για τη διοργάνωση αυτή ήταν 46 λεπτά ενώ η επίδοση του Ανδρέα ήταν 45.33.72! που αποτελεί και νέο ρεκόρ συλλόγου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ανδρέας είχε πετύχει και πέρυσι το όριο για συμμετοχή στους ευρωπαϊκούς αγώνες της κατηγορίας Κ18 αλλά δε στάθηκε τυχερός αφού οι αγώνες λόγω κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκαν.  Δε χωράει αμφιβολία ότι ο Ανδρέας θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στο ελληνικό και διεθνές βάδην, αρκεί να έχει τη στήριξη που απαιτείται.                                                                                                                                                                                                                             Το ίδιο ισχύει και για την Μαρίνα Γιαννάδη που έγινε για δεύτερη φορά φέτος πανελληνιονίκης, (ήταν 3η στο πανελλήνιο της Κ23),  ξεπερνώντας πάλι τον εαυτό της και πετυχαίνοντας νέο ρεκόρ συλλόγου και ρεκόρ Αχαϊας με επίδοση 14,43. Δοκίμασε και τα 200μ για προπονητικούς κυρίως λόγους όπου κατατάχθηκε 17η με χρόνο 26.42.

          Επιτυχία είχαμε και με τον Πολυχρόνη Ιατρόπουλο στο δέκαθλο που έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα κατάφερε να πάρει τη 2η θέση. Από τα 10 αγωνίσματα χρειάστηκε να κάνει πέντε νέα ατομικά ρεκόρ (όλα εκτός από τα 400μ και ρεκόρ συλλόγου - 100μ 11.56, -μήκος 6.60, - 400μ 51.09, -110μ εμπόδ. 17.16, -δισκοβολία 31.70) και να ισοφαρίσει το ένα  (επί κοντώ 4.20), για να φτάσει στους 6442 βαθμούς που είναι φυσικά και αυτό νέο ρεκόρ συλλόγου και ρεκόρ Αχαϊας. Στα υπόλοιπα αγωνίσματα οι επιδόσεις του ήταν: σφαίρα 10.50, ακόντιο 47.36, ύψος 1.73 και 1500μ 4.21.21!

            Οι μικρότεροι της ομάδας έκαναν ένα πολύ καλό τεστ εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους που θα διεξαχθεί στο Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο Ανδρέας Γεωργίου έτρεξε τα 1500μ σε 4.16.42 (16ος) και τα 800 σε 1.58.78(7ος). Ο Γιάννης Βαρβίας έχε άλμα στα 1 89 (6ος), ενώ ο  Διονύσης Καψάλης έτρεξε τα 3000μ σε 9.33.02 και  πήρε την 10η θέση. Εκτός από τα συγχαρητήρια μας εκφράζουμε και τις ευχαριστίες μας σ αυτά τα παιδιά που συνεχίζουν και στις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες να αγωνίζονται και να μας κάνουν υπερήφανους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα νέα του Συλλόγου

Το

Το "ΠΟΛΥΓΩΝΟ" και η "ΕΞΕΛΙΞΗ" στηρίζουν τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ

 

 

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές του συλλόγου μας και οι οικογένειές τους ευχαριστούν τα φροντιστήρια της πόλης μας «Πολύγωνο» και «Εξέλιξη» για την εξασφάλιση έκπτωσης στα δίδακτρα των μαθητών-αθλητών του Αθηνόδωρου.

Είναι γνωστό ότι ο αθλητισμός και η μόρφωση είναι αγαθά που όταν συνδυάζονται οδηγούν σε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον , αλλά και σε μία ισορροπημένη και ποιοτική ζωή.

Οι «μετρημένοι» οικονομικοί πόροι δυστυχώς αποτελούν εμπόδιο σε πολλές οικογένειες να προσφέρουν στα παιδιά τους τη δυνατότητα αυτή.

Γι αυτό κύριο μέλημα του συλλόγου μας είναι να αναζητά χορηγίες που θα μειώνουν το οικονομικό βάρος των οικογενειών που  θέλουν τα παιδιά τους να μετέχουν ισότιμα τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στον  αθλητισμό.

Η χορηγία των φροντιστηρίων «Εξέλιξη» και «Πολύγωνο», προστίθεται  σ΄αυτές των σημαντικών χορηγών  μας, είναι πολύτιμη, μας τιμά και ενισχύει τις προσπάθειές μας να υποστηρίζουμε τους αθλητές μας πολυδιάστατα και όχι μόνο αθλητικά.

Περισσοτερα →

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ "ΤΣΙΝΟΥΚΑΣ"

        Η εταιρεία των κρεοπωλείων «Αφοί Τσινούκα» και πάλι στο πλευρό του Αθηνόδωρου ανανεώνοντας και φέτος τη στήριξή της στο σύλλογο με μεγάλη χορηγία. Ευχαριστούμε βεβαιώνοντας πως  με τη στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης μας ο Αθηνόδωρος θα κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων. Το Αίγιο δεν στερείται ταλαντούχων αθλητών και η διοίκηση και οι προπονητές υποχρεώνονται ηθικά σε επαύξηση των προσπαθειών τους προς τον σκοπό αυτό.

Περισσοτερα →

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ "ΚΡΙΝΟΣ"

 

             Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία αναψυκτικών «Κρίνος»  γίνεται από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Αθηνόδωρου. Εκτός από  τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και προπονητών του συλλόγου, η εταιρεία «Κρίνος»  επιβράβευσε με αυτό τον τρόπο  και την πλούσια δράση και ανιδιοτελή προσφορά της διοίκησης του συλλόγου  μας στους νέους και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας. Ευχαριστούμε φυσικά και ευελπιστούμε μέσα από το άθλημα του στίβου να συναντώνται και να αναδεικνύονται οι αρετές όλων όσων αγαπούν την προσφορά και την πρόοδο.

 

 

 

Περισσοτερα →

RUN-GREECE ΠΑΤΡΑ 2021

RUN-GREECE ΠΑΤΡΑ 2021

 

Με επιτυχία διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 26/9/2021. Run Greece της Πάτρας.

Άλλη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέβηκε στο βάθρο των νικητών ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, αφού τερμάτισε 2ος στα 10000μ με εξαιρετική επίδοση 32.56.01 (3.17/χλμ).

2ος από τους αθλητές του συλλόγου μας στην ίδια απόσταση ήταν ο Νεκτάριος Αργυριάδης ο οποίος με ρυθμό 4.05 / χλμ έκανε επίδοση 40.58.20.

Ακολούθησαν ο Βασιλακόπουλος Βασίλης με επίδοση 44.37.91    (4.27/χλμ), η Προκόπη Ρούλα με χρόνο  48.50.50   ( 4.53/χλμ) και ο πρόεδρος του συλλόγου Ραδάμανθυς Σκούντζος με επίδοση 50.19.57 (5.01/χλμ).

 Στον αγώνα των 5000μ έτρεξε ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα έτρεξε την απόσταση κάτω από 20 λεπτά και συγκεκριμένα σε 19.49.59  (3.57/χλμ).

 Ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία τελικά , αφού είχε μεγαλύτερη του αναμενομένου  συμμετοχή, (ήταν αυστηρές οι προϋποθέσεις συμμετοχής λόγω της πανδημίας) και διεξήχθη για ογδόη χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο της Πάτρας και με μεγάλο χορηγό την ERGO.

 

Περισσοτερα →

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-9-2021

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-9-2021

           Ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18/9/2021 το Στάδιο στο Αίγιο θα είναι κλειστό, όπως μας ενημέρωσαν από το νομικό πρόσωπο του Δήμου, οπότε δε θα γίνουν οι προγραμματισμένες προπονήσεις.

 

Περισσοτερα →

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Περισσοτερα →

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/9/2021 ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/9/2021 ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου δε θα γίνουν προπονήσεις στίβου λόγω του φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΑ και ΑΕΚ.

Από την Τρίτη 7/9/2021 θα συνεχιστούν κανονικά τόσο οι προπονήσεις όσο και οι εγγραφές.

 

Περισσοτερα →

Η ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Η ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

         Νέα αθλητική χρονιά ξεκίνησε για τον Αθηνόδωρο την Τετάρτη 1/9/2021.

        Ένα γεγονός που κάθε χρόνο επισφραγίζεται με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που φέτος τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης Πετρόπουλος.  

        Κατά παράδοση εκτός από τους αθλητές παλαιούς και νέους, τους προπονητές και τη διοίκηση, παρευρίσκονται και πρόσωπα που τιμούν το χώρο του αθλητισμού και έχουν γενικότερα έντονη κοινωνική παρουσία και προσφορά.

        Τη φορά αυτή είχαμε τη χαρά να έχουμε δίπλα μας αντιπροσωπεία από το «ΕΚΑΜΕ» που θεωρούμε διασταλτικά ότι είναι  ένα αθλητικό σωματείο με εξαιρετικές πολυεπίπεδες επιδόσεις.

        Άλλη μια χρονιά μας τίμησε ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Καλογερόπουλος μαζί  με τους Παναγιώτη Ανδριόπουλο, Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, Φάνη Ραμπαβίλα, Νικόλαο Καραΐσκο και Γιώργο Γκιώνη τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αιγίου και του ΕΚΑΜΕ,  ενώ η παρουσία του κυρίου Γούτου έδειξε ότι ο αθλητισμός στην πόλη μας είναι υπόθεση όλων των δημοτικών παρατάξεων.

         Ρητή ήταν η δέσμευση της δημοτικής αρχής δια στόματος Δημάρχου ότι μέχρι την Παρασκευή 10/9 θα έχουν δημοσιευτεί οι όροι δημοπράτησης του έργου κάτω από τις δυτικές κερκίδες.

         Ισχυρή θα είναι και φέτος η στήριξη των χορηγών μας όπως φάνηκε και από τους χαιρετισμούς που απηύθυναν στους παρευρισκόμενους ο κος Ιωάννης  Αναστασόπουλος εκπρόσωπος  της εταιρείας «Κρίνος» και Αθανάσιος Τσινούκας εκπρόσωπος της εταιρείας «Κρεοπωλεία Τσινούκα».  

         Ο ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Νίκο Μπαλάση και από τον κ. Τόλη Αποστολόπουλο    που πάντα βρίσκονται κοντά στο σύλλογό μας και συνδράμουν πάντα από τη θέση και την εμπειρία τους.

         Σίγουρα οι οιωνοί είναι περισσότεροι στη θετική πλευρά και πιστεύουμε ότι η νέα αθλητική χρονιά θα μας δώσει πολλά χαμόγελα που τόσο έχουμε ανάγκη μέσα στο καταθλιπτικό περιβάλλον που δημιουργούν τα προβλήματα της τρέχουσας καθημερινότητας.

 

(Ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Μανουηλίδη για την παραχώρηση των φωτογραφιών και τη γενικότερη στήριξη σε όλες τις εκδηλώσεις του Αθηνόδωρου)

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσοτερα →

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» ενημερώνει όλα τα μέλη του Συλλόγου, τους αθλητές, τους γονείς των αθλητών και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η Ακαδημία Στίβου και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου, μετά από τις θερινές διακοπές, ξεκινούν τη νέα αθλητική χρονιά την 1η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.

       Θα εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται κάθε φορά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ομοσπονδία. Θα ακολουθήσει εκδήλωση για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής περιόδου και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από τη διοίκηση. Ήδη το μπλέ και κίτρινο των προπονητικών και αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας είναι  χρώματα γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Φιλοδοξούμε αυτά τα χρώματα να πρεσβεύουν επάξια την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα   και  ελπίζουμε ότι και τη νέα χρονιά  θα χαρούμε νέες και περισσότερες και επιτυχίες.  Αν αναλογιστούμε μάλιστα  τις επιδόσεις των αθλητών  μας κατά την χρονιά που πέρασε, παρ’ όλες τις  δυσκολίες που βιώσαμε, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για τη νέα χρονιά.

        Είναι αυτονόητες οι ευχαριστίες μας σε όλους τους υποστηρικτές μας και οι ιδιαίτερα στους χορηγούς μας. Αναμένουμε και φέτος τη σημαντική στήριξή τους.

        Σύμφωνα με τα  υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ θα διαμορφωθούν αναλόγως και τα τμήματά μας. Το πιθανότερο είναι το πρώτο τμήμα να ξεκινάει στις 4:00 μ.μ. όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Οι εγγραφές και οι προπονήσεις θα αρχίσουν από τις  2/9.

        Δείτε στο  youtube  https://www.youtube.com/watch?v=HZXDIb_kTCc&ab_channel=%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82%CE%92%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82   βιντεο πρόσκληση με διαχρονικές φωτογραφίες από τις ακαδημίες έως τις συμμετοχές σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. όπως ευγενικά επιμελήθηκε ο Βασίλης Μανουηλίδης. 

Περισσοτερα →

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ

 

      2021: Η πιο δύσκολη αγωνιστική χρονιά από την άποψη των περιορισμών λόγω κορονοϊού, ωστόσο η πιο πλούσια σε συγκομιδή επιτυχιών και επιδόσεων για τους αθλητές του Αθηνόδωρου.

        Ξεκινώντας από τη μικρή κατηγορία και συγκεκριμένα στον τρίτο όμιλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος πέντε αθλητές μας ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών, ενώ πέντε ήταν τα πανελλήνια μετάλλια που κέρδισαν και οι αθλητές των μεγαλύτερων κατηγοριών. Αποκορύφωμα η συμμετοχή δύο αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες  με τη Εθνική ομάδα.

        Ο Ανδρέας Γεωργίου μετείχε στη συνάντηση των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Κύπρου όπου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Ανδρέας Μπαχός μας έδωσε τη χαρά της πρώτης συμμετοχής αθλητή μας σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Περισσοτερα →

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 ΒΟΛΟΣ 2021-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 ΒΟΛΟΣ 2021-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

         Άλλη μία επιτυχημένη αποστολή της ομάδας μας σε πανελλήνιο πρωτάθλημα έλαβε τέλος. Σε μία χρονιά που η αβεβαιότητα ήταν το κυρίαρχο αίσθημα, η κατάληξη δικαίωσε αθλητές, προπονητές και διοίκηση αλλά και οικογένειες, που δε σταμάτησαν να υποστηρίζουν με όλα τα πρόσφορα μέσα, το έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια στο Αίγιο και συγκεκριμένα στον κλασσικό αθλητισμό.

         Την παράσταση βέβαια την κέρδισε δικαιωματικά ο Ανδρέας Γεωργίου γιατί και μετάλλιο πήρε (χάλκινο στα 1500μ) και μεγάλα  ρεκόρ συλλόγου έκανε (1500μ 4.00.58, 800μ 1.57.90)  και μικρός στην κατηγορία Κ18 είναι αφού είναι γεννημένος το 2005. Λογικά περιμένουμε να κληθεί στην εθνική ομάδα της κατηγορίας Κ18 προκειμένου να συμμετάσχει είτε στους επικείμενους βαλκανικούς αγώνες είτε στους αγώνες μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

          Πολύ δυνατή  και η εμφάνιση του Γιάννη Βαρβία (2004) που ωστόσο με άλμα  1.88 δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών αν και ήταν μέσα στις δυνατότητές του. Να σημειώσουμε ότι ο 3ος αθλητής είχε το ίδιο άλμα (1.88) αλλά λιγότερες προσπάθειες.

Περισσοτερα →

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

        Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθηνόδωρου στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του Γιάννη Καρανικόλα, επί σειρά ετών υπεύθυνου του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου και εκ της ιδιότητας αυτής πολύτιμου συνεργάτη, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια ενός εκάστου των μελών του στην οικογένειά του, αλλά και σε όλους όσους γνώρισαν από κοντά τον άνθρωπο της ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

 

Περισσοτερα →

Χορηγοί

Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκεφτείτε μας

Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, Αίγιο, ΤΚ 251 00
& στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Ώρες προπονήσεων

Δευτέρα - Παρασκευή
4μμ - 7μμ
Σάββατο
10 πμ - 12μμ

Μιλήστε μας

Τηλέφωνο +
6942464216 (Ραδάμανθυς Σκούντζος)
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποστηρίξτε μας!

Υποστηρίξτε το έργο του "Αθηνόδωρου" με μια χορηγία.

Σύνδεσμοι

Aigialeia
Segas
Stivos