|       Facebook

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπό μας

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του αθλητικού συλλόγου Αιγίου "Αθηνόδωρος Αιγιεύς". Μάθετε για το έργο μας και τις προσπάθειες των αθλητών μας, αγαπήστε τον κλασικό αθλητισμό και κάνετε τα δικά σας παιδιά μέλη του συλλόγου μας.

Περισσοτερα

Σκοπός και ιστορία

Σκοπός και ιστορία

Σκοποί του Συλλόγου μας είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του, αλλά και η σωματική και πνευματική ανάπτυξη και η ηθική εξύψωση των νέων και όλων των πολιτών που έχουν έφεση για άθληση.

Περισσοτερα

Ακαδημία Στίβου

Ακαδημία Στίβου

Δείτε φωτογραφίες του Συλλόγου και των παιδιών της Ακαδημίας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους προπονητές μας για να πληροφορηθείτε πως μπορείτε να εντάξετε και το δικό σας παιδί στην Ακαδημία Στίβου του Αθηνόδωρου.

Περισσοτερα

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2014


Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» καλεί τα μέλη του καθώς και τους γονείς όλων των αθλητών του στην επαναληπτική ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (λόγω μη επίτευξης απαρτίας κατά την αρχική συνεδρίαση της 22.03.2014), που θα γίνει το Σάββατο 29.03.2014 και ώρα 18:30΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο (Παλαιό Νοσοκομείο) Αιγίου.

Θέματα:

  • Απολογισμός της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου – Ισολογισμός.
  • Αρχαιρεσίες οργάνων του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή).
  • Προγραμματισμός για τη νέα περίοδο.
  • Πρόγραμμα αγώνων – Ομοσπονδία – Ενημέρωση κ.λπ.

 

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας 

Κωνσταντίνος Βασιλείου Ιωάννης Ρωμανός

Ετικέτες: Γενική Συνέλευση

Τα νέα του Συλλόγου

ΈΚΤΑΚΤΟ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ, πρόγραμμα προπονήσεων.

ΈΚΤΑΚΤΟ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ, πρόγραμμα προπονήσεων.

Ενημερώνουμε ότι λόγω των ειδικών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στον Νομό Αχαϊας και προκειμένου να μπορούν να προπονούνται όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας, με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων, ανακοινώνουμε αλλαγές στο ωράριο των προπονήσεων μας, οι οποίες έχουν ως εξής:
Α) Τα παιδιά των αγωνιστικών κατηγοριών (Α΄Γυμνασίου και μεγαλύτεροι), καθώς και οι υποψήφιοι σχολών συνεχίζουν να προσέρχονται στις προπονήσεις τους κανονικά χωρίς να γίνεται καμία αλλαγή στο πρόγραμμα τους.
Β) Τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου θα έρχονται για προπόνηση μόνο δυο φορές την εβδομάδα και αυστηρά σε κλειστά προκαθορισμένα γκρουπ των 8 ατόμων. Για τον λόγο αυτό καλούμε τους γονείς των μικρών αθλητών μας να επικοινωνήσουν το συντομότερο με τους υπεύθυνους προπονητές του συλλόγου μας για να σχηματιστούν τα γκρουπ. Για τα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού υπεύθυνος είναι ο κύριος Γρηγόρης Θεοχαρόπουλος (τηλέφωνο επικοινωνίας 6945562474), ενώ για τα παιδιά του νηπιαγωγείου η κυρία Σοφία Τρίγκα (τηλέφωνο επικοινωνίας 6985930793). Θα μπορούν βέβαια να δηλώνουν τα γκρουπ προπονήσεων που θα επιλέξουν και από κοντά, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, τις ώρες λειτουργίας του Συλλόγου.
Οι αλλαγές αυτές στα ωράρια προπονήσεων είναι προσωρινές και μόνο για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στον Νομό μας.
Το πρόγραμμα (πίνακας Excel) με τα διαθέσιμα γκρουπ προπονήσεων μπορείτε να το κατεβάσετε από το menu (ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ) στο site του συλλόγου

Περισσοτερα →

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ COVID-19

ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΓΩ COVID-19

Προκειμένου να εναρμονιστούμε με τις έκτακτες οδηγίες της Πολιτείας για την καταπολέμηση της μετάδοσης του κοροναιού που αφορούν την περιοχή του Νομού Αχαίας και το διάστημα από την Τρίτη 6-10-2020 έως και τη Δευτέρα 12-10-2020, ανακοινώνουμε ότι δε θα γίνονται προπονήσεις για τα παιδιά του Δημοτικού και του νηπιαγωγίου τουλάχιστο για το παραπάνω διάστημα. Σημειώνουμε ότι οι προπονήσεις των υπολοίπων τμημάτων θα γίνονται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γ. Γραμματείας Αθλητισμού. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Περισσοτερα →

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ Κ20 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΧΟΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ Κ20 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΧΟΣ

      Μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Μπαχό, τον προπονητή του και φυσικά τον Αθηνόδωρο η συμμετοχή του στις κατηγορίες σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ για τη νέα αγωνιστική χρονιά και συγκεκριμένα στην προεθνική ομάδα της κατηγορίας Κ20. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής του Αθηνόδωρου συμπεριλαμβάνεται στο

Περισσοτερα →

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ - ΤΡΙΤΣΕΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ - ΤΡΙΤΣΕΙΑ

Με τη συμμετοχή του Δημήτρη Τασόπουλου και του Μάριου Τσερεντζούλια από τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ διεξήχθη την Κυριακή 20/9 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου που έγινε στις εγκαταστάσεις του κωπηλατοδρόμιου στο Σχινιά. Η διαδρομή ήταν  περιμετρικά του υδάτινου στίβου του κωπηλατοδρομίου και κάθε στροφή ήταν 4.971μ.

Ο δυνατός αέρας όμως δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αθλητές με αποτέλεσμα να τερματίσουν (στους άνδρες) 42 δρομείς από τους 50 που ξεκίνησαν τον αγώνα. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Τασόπουλος που με χρόνο 1.19.30 τερμάτισε στην  24η θέση αξιοποιώντας κυρίως την εμπειρία του γιατί η προετοιμασία  λόγω της εργασίας του δεν ήταν η καλύτερη. Ο  Μάριος Τσερεντζούλιας αισθάνθηκε δυστυχώς ενοχλήσεις νωρίς και εγκατέλειψε. Να σημειώσουμε ότι ο Μάριος

Περισσοτερα →

Ακύρωση προπονήσεων

Ακύρωση προπονήσεων

Λόγω της αβεβαιότητας για την εξέλιξη των αυριανών καιρικών φαινομένων και για λόγους ασφάλειας  ακυρώνεται η αυριανή προπόνηση ( Σάββατο  19/9/2020 ) τουλάχιστον για τα τμήματα κάτω των 13 ετών. Όσον αφορά τους μεγαλύτερους αθλητές και αθλήτριες  μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή του συλλόγου κ. Νίκο Τσιοφύλα στο τηλ.6974991254 για τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

 

Περισσοτερα →

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ

Μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της περιφέρειας Δ. Ελλάδος σχετικά με τη σφοδρότητα που πιθανόν να πλήξει την περιοχή μας ο Μεσογειακός Κυκλώνας ,"Ιανός", ενημερώνουμε πως αύριο Παρασκευή 18/9/2020 δε θα γίνουν οι προπονήσεις  όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Περισσοτερα →

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ   ΑΝΑΦΟΡΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

iatros

      Για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα της διοίκησης για ιατρική κάλυψη των αθλητριών και αθλητών του συλλόγου μας, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ιατρούς καρδιολόγους, Γεώργιο Αγγελόπουλο και Νικόλαο Σπηλιόπουλο, του καρδιολογικού κέντρου  "2 Hearts" Φευζοπουλου 8 Αίγιο τηλ.2691060977, τον ορθοπαιδικό ιατρό Χρήστο Παπαδόπουλο Ασ.Φωτηλα 26 τηλ.2691023733 και τέλος τον καρδιολόγο Ουζούνη Αθανάσιο επιμελητή Α νοσοκομείου"Αγιος Ανδρεας".Για τη νέα αθλητική χρονιά η ευγενική υποστήριξή τους αυξάνει αφενός το αίσθημα της ασφάλειας ως προς την υγεία, αφετέρου ανακουφίζει από το μεγάλο οικονομικό βάρος που επιφορτίζεται η ελληνική οικογένεια σε περίοδο οικονομικής κρίσης αφού η κρατική αρωγή στο συγκεκριμένο τομέα είναι σχεδόν αμελητέα.

Σημείωση: Η επίσκεψη στα ιατρεία αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων (άνω των 13 ετών) και θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης είτε με τον  κ. Τσιοφύλα, είτε με τη διοίκηση του συλλόγου.

Περισσοτερα →

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

empodΑνακοινώνεται ότι την Τετάρτη 16/9/2020 οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του Α.Σ. "Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς" ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν.

Περισσοτερα →

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2020 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

       

           Μία σπουδαία μέρα για τον Αθηνόδωρο ήταν η Πέμπτη 3/9/2020.

Περισσοτερα →

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι  ο βουλευτής Αχαΐας Κος Άγγελος Τσιγκρής κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με το κλειστό προθερμαντήριο στο Στάδιο του Αιγίου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η παρουσία του πριν 10 ημέρες στο Στάδιο, μόνο τυπική δεν ήταν. Τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του συλλόγου μας και ευελπιστούμε μαζί με το πρόσφατο ενδιαφέρον του Δημάρχου και των αρμοδίων δημοτικών παραγόντων,  σύντομα να ξεκινήσει και να περατωθεί το σημαντικό αυτό έργο. 

Περισσοτερα →

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

           Το νέο διοικητικό συμβούλιο το Σωματείου μας ξεκίνησε άμεσα, λίγες μόνο ημέρες μετά τη συγκρότηση του , την προσπάθεια της ενεργοποίησης των αρμοδίων φορέων του Δήμου Αιγιαλείας αναφορικά με την εκκίνηση  του έργου κατασκευής κλειστού προθερμαντηριου κάτω από τη δυτική κερκίδα του δημοτικού σταδίου της πόλης μας . Με συνεχείς επαφές μας τόσο με τον Δήμαρχο κο Καλογερόπουλο Δημήτριο , όσο και  με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ (https://npdd-aigialeias.gr/Πολιτισμού, Παιδείας,

Περισσοτερα →

Χορηγοί

Pesunion
Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκεφτείτε μας

Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, Αίγιο, ΤΚ 251 00
& στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Ώρες προπονήσεων

Δευτέρα - Παρασκευή
4μμ - 7μμ
Σάββατο
10 πμ - 12μμ

Μιλήστε μας

Τηλέφωνο +
6942464216 (Ραδάμανθυς Σκούντζος)
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποστηρίξτε μας!

Υποστηρίξτε το έργο του "Αθηνόδωρου" με μια χορηγία.

Σύνδεσμοι

Aigialeia
Segas
Stivos