ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2023 - 2026

 IMG-12b25b53a84843247cad1abe5bb8cbe4-V

Ανανέωση της Διοίκησης του Αθηνόδωρου.

 Μέσα στη βαριά συναισθηματικά ατμόσφαιρα λόγω του θανάτου του πρώτου προέδρου του συλλόγου μας Χρήστου Λαϊνά, η Γενική Συνέλευση των μελών του Αθηνόδωρου ανέδειξε το Σάββατο 17/6/2023 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που την Πέμπτη 22/6/2023 συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής διάρθρωση:

ΤΡΙΕΤΙΑ 2023 - 2026

1) Πρόεδρος: Αργυριάδης Νεκτάριος

2) Αντιπρόεδρος: Βασιλείου Κωνσταντίνος

3) Γενικός Γραμματέας: Μαρνελής Βασίλειος

4) Ταμίας: Σκούντζος Ραδάμανθυς

5) Γενικός Αρχηγός: Θεοφυλακτόπουλος Ηλίας

6) Έφορος υλικού: Σωτηρόπουλος Βασίλειος

7) Γενικός Έφορος: Πέππας Αντώνιος

 Τα  νέα πρόσωπα που μπήκαν στη διοίκηση  είναι ο Ηλίας Θεοφυλακτόπουλος και ο  Βασίλης Μαρνελής, ενώ αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν ο Τρύφωνας Κατσαρός, η Ρούλα Προκόπη, η Νάντια Πολυδωροπούλου και ο Αντώνης Πέππας.

Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν ο Απόστολος Μενύχτας και ο Παναγιώτης Αρβανίτης.

Απολογισμός.

Αδιαμφισβήτητα για την  τριετία που πέρασε η διοίκηση  επέδειξε  πολλές και μεγάλες επιτυχίες  σε πολλούς τομείς διαχείρισης. Επιγραμματικά αναφέρoυμε:

1) η προσέλκυση χορηγών τόσο με άμεση οικονομική ενίσχυση του συλλόγου όσο και με έμμεση, παρέχοντας μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στους αθλητές μας.

2) η  συστηματική παρέμβαση στους υπεύθυνους της Δημοτικής Αρχής προκειμένου για να ξεκινήσει το έργο του κλειστού προθερμαντηρίου κάτω από τις δυτικές κερκίδες και η απόσπαση της υπόσχεσης  ότι ο ελαιώνας πλησίον του Σταδίου θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετήσει βοηθητικά τις προπονητικές ανάγκες του στίβου.

3) η  διοργάνωση εκτός των καθιερωμένων αγώνων, («Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας» και «Αιγιάλεια»),  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 10.000 μ. που έγινε για πρώτη φορά στην πόλη μας.

4) η  πλήρης εναρμόνιση του συλλόγου με το νέο νομικό καθεστώς αφού και τυπικά και ουσιαστικά πληροί κάθε προϋπόθεση νόμιμης λειτουργίας και ήταν απ’ τους πρώτους συλλόγους που εντάχθηκαν στο μητρώο της ΓΓΑ χωρίς καμία εκκρεμότητα.

5) η  αγωνιστικά καλύτερη θέση της ιστορίας του συλλόγου , η 26η, και  παράλληλα η μεγάλη επιτυχία   3 αθλητών  μας που βγήκαν από τα σύνορα της χώρας συμμετέχοντας σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και βαλκανικό πρωτάθλημα, κατακτώντας μάλιστα   το πρώτο διεθνές μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα.

Νέες προτάσεις.

Για τη νέα τριετία η  Διοίκηση στοχεύει να εδραιώσει και να επαυξήσει τις δράσεις  για την προσέλκυση χορηγιών και να δημιουργήσει  καλύτερες  προϋποθέσεις συμμετοχής σε προπονήσεις και αγώνες , να οργανώσει ακόμα καλύτερους αγώνες  με εμβέλεια πανελλαδική, να συνεργαστεί με τη Δημοτική αρχή στην κατεύθυνση βελτίωσης των υπαρχουσών υποδομών και δημιουργία νέων, όπως το βοηθητικό γήπεδο, ενώ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα  να αξιοποιηθεί η παλαιά σιδηροδρομική  γραμμή τόσο για τους ποδηλάτες όσο και για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων. 

Η εξεύρεση επίσης του ιδανικού χώρου όπου θα φιλοξενήσει στο απώτερο μέλλον ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο ενταγμένο σε ένα ευρύτερο πάρκο αναψυχής για όλους τους πολίτες παραμένει σταθερά ψηλά στη λίστα των προτάσεων για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Τιμή στη μνήμη του  Χρήστου Λαϊνά.

Όσον αφορά την εμβάθυνση της καλλιέργειας του κλασικού αθλητισμού και των αξιών που πρεσβεύει, προτάθηκε  να απευθυνθεί αίτημα  στο Δήμο, τους συλλόγους διδασκόντων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ώστε κάθε  Σεπτέμβριο να συνδιοργανώνονται με τον Αθηνόδωρο, αγώνες δημοτικών σχολείων,  τόσο για τη μύηση των μαθητών στις αξίες του αθλητισμού, όπως το ευ αγωνίζεσθαι, όσο και για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Μάλιστα δε  αυτοί οι αγώνες να πάρουν το όνομα, προς τιμή και μνήμη, του προσφάτως εκλιπόντος Χρήστου Λαϊνά που κύριο μέλημά και όραμά του εν ζωή  ήταν η μαζική συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα των νέων παιδιών στον αθλητισμό και πρωτίστως στο στίβο. Υπηρέτησε άλλωστε τόσο  τον στίβο, από τη θέση του μέλους και του προέδρου του Αθηνόδωρου, όσο  επίσης υπηρέτησε και τον Δήμο Αιγίου από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου και του αρχηγού δημοτικής παράταξης.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
LOGO CAVINO Page 0001
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
Vasileiou
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ