|       Facebook

Το "ΠΟΛΥΓΩΝΟ" και η "ΕΞΕΛΙΞΗ" στηρίζουν τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ

 

 

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές του συλλόγου μας και οι οικογένειές τους ευχαριστούν τα φροντιστήρια της πόλης μας «Πολύγωνο» και «Εξέλιξη» για την εξασφάλιση έκπτωσης στα δίδακτρα των μαθητών-αθλητών του Αθηνόδωρου.

Είναι γνωστό ότι ο αθλητισμός και η μόρφωση είναι αγαθά που όταν συνδυάζονται οδηγούν σε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον , αλλά και σε μία ισορροπημένη και ποιοτική ζωή.

Οι «μετρημένοι» οικονομικοί πόροι δυστυχώς αποτελούν εμπόδιο σε πολλές οικογένειες να προσφέρουν στα παιδιά τους τη δυνατότητα αυτή.

Γι αυτό κύριο μέλημα του συλλόγου μας είναι να αναζητά χορηγίες που θα μειώνουν το οικονομικό βάρος των οικογενειών που  θέλουν τα παιδιά τους να μετέχουν ισότιμα τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στον  αθλητισμό.

Η χορηγία των φροντιστηρίων «Εξέλιξη» και «Πολύγωνο», προστίθεται  σ΄αυτές των σημαντικών χορηγών  μας, είναι πολύτιμη, μας τιμά και ενισχύει τις προσπάθειές μας να υποστηρίζουμε τους αθλητές μας πολυδιάστατα και όχι μόνο αθλητικά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ "ΤΣΙΝΟΥΚΑΣ"

        Η εταιρεία των κρεοπωλείων «Αφοί Τσινούκα» και πάλι στο πλευρό του Αθηνόδωρου ανανεώνοντας και φέτος τη στήριξή της στο σύλλογο με μεγάλη χορηγία. Ευχαριστούμε βεβαιώνοντας πως  με τη στήριξη των επιχειρήσεων της πόλης μας ο Αθηνόδωρος θα κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα επιδόσεων. Το Αίγιο δεν στερείται ταλαντούχων αθλητών και η διοίκηση και οι προπονητές υποχρεώνονται ηθικά σε επαύξηση των προσπαθειών τους προς τον σκοπό αυτό.

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ "ΚΡΙΝΟΣ"

 

             Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία αναψυκτικών «Κρίνος»  γίνεται από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Αθηνόδωρου. Εκτός από  τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και προπονητών του συλλόγου, η εταιρεία «Κρίνος»  επιβράβευσε με αυτό τον τρόπο  και την πλούσια δράση και ανιδιοτελή προσφορά της διοίκησης του συλλόγου  μας στους νέους και στην ευρύτερη κοινωνία της πόλης μας. Ευχαριστούμε φυσικά και ευελπιστούμε μέσα από το άθλημα του στίβου να συναντώνται και να αναδεικνύονται οι αρετές όλων όσων αγαπούν την προσφορά και την πρόοδο.

 

 

 

RUN-GREECE ΠΑΤΡΑ 2021

 

Με επιτυχία διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 26/9/2021. Run Greece της Πάτρας.

Άλλη μία φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ανέβηκε στο βάθρο των νικητών ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, αφού τερμάτισε 2ος στα 10000μ με εξαιρετική επίδοση 32.56.01 (3.17/χλμ).

2ος από τους αθλητές του συλλόγου μας στην ίδια απόσταση ήταν ο Νεκτάριος Αργυριάδης ο οποίος με ρυθμό 4.05 / χλμ έκανε επίδοση 40.58.20.

Ακολούθησαν ο Βασιλακόπουλος Βασίλης με επίδοση 44.37.91    (4.27/χλμ), η Προκόπη Ρούλα με χρόνο  48.50.50   ( 4.53/χλμ) και ο πρόεδρος του συλλόγου Ραδάμανθυς Σκούντζος με επίδοση 50.19.57 (5.01/χλμ).

 Στον αγώνα των 5000μ έτρεξε ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα έτρεξε την απόσταση κάτω από 20 λεπτά και συγκεκριμένα σε 19.49.59  (3.57/χλμ).

 Ο αγώνας στέφθηκε με επιτυχία τελικά , αφού είχε μεγαλύτερη του αναμενομένου  συμμετοχή, (ήταν αυστηρές οι προϋποθέσεις συμμετοχής λόγω της πανδημίας) και διεξήχθη για ογδόη χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελ/σου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Δήμο της Πάτρας και με μεγάλο χορηγό την ERGO.

 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-9-2021

           Ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18/9/2021 το Στάδιο στο Αίγιο θα είναι κλειστό, όπως μας ενημέρωσαν από το νομικό πρόσωπο του Δήμου, οπότε δε θα γίνουν οι προγραμματισμένες προπονήσεις.

 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/9/2021 ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου δε θα γίνουν προπονήσεις στίβου λόγω του φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΑ και ΑΕΚ.

Από την Τρίτη 7/9/2021 θα συνεχιστούν κανονικά τόσο οι προπονήσεις όσο και οι εγγραφές.

 

Η ΝΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

         Νέα αθλητική χρονιά ξεκίνησε για τον Αθηνόδωρο την Τετάρτη 1/9/2021.

        Ένα γεγονός που κάθε χρόνο επισφραγίζεται με τον καθιερωμένο Αγιασμό, που φέτος τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης Πετρόπουλος.  

        Κατά παράδοση εκτός από τους αθλητές παλαιούς και νέους, τους προπονητές και τη διοίκηση, παρευρίσκονται και πρόσωπα που τιμούν το χώρο του αθλητισμού και έχουν γενικότερα έντονη κοινωνική παρουσία και προσφορά.

        Τη φορά αυτή είχαμε τη χαρά να έχουμε δίπλα μας αντιπροσωπεία από το «ΕΚΑΜΕ» που θεωρούμε διασταλτικά ότι είναι  ένα αθλητικό σωματείο με εξαιρετικές πολυεπίπεδες επιδόσεις.

        Άλλη μια χρονιά μας τίμησε ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Καλογερόπουλος μαζί  με τους Παναγιώτη Ανδριόπουλο, Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, Φάνη Ραμπαβίλα, Νικόλαο Καραΐσκο και Γιώργο Γκιώνη τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αιγίου και του ΕΚΑΜΕ,  ενώ η παρουσία του κυρίου Γούτου έδειξε ότι ο αθλητισμός στην πόλη μας είναι υπόθεση όλων των δημοτικών παρατάξεων.

         Ρητή ήταν η δέσμευση της δημοτικής αρχής δια στόματος Δημάρχου ότι μέχρι την Παρασκευή 10/9 θα έχουν δημοσιευτεί οι όροι δημοπράτησης του έργου κάτω από τις δυτικές κερκίδες.

         Ισχυρή θα είναι και φέτος η στήριξη των χορηγών μας όπως φάνηκε και από τους χαιρετισμούς που απηύθυναν στους παρευρισκόμενους ο κος Ιωάννης  Αναστασόπουλος εκπρόσωπος  της εταιρείας «Κρίνος» και Αθανάσιος Τσινούκας εκπρόσωπος της εταιρείας «Κρεοπωλεία Τσινούκα».  

         Ο ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Νίκο Μπαλάση και από τον κ. Τόλη Αποστολόπουλο    που πάντα βρίσκονται κοντά στο σύλλογό μας και συνδράμουν πάντα από τη θέση και την εμπειρία τους.

         Σίγουρα οι οιωνοί είναι περισσότεροι στη θετική πλευρά και πιστεύουμε ότι η νέα αθλητική χρονιά θα μας δώσει πολλά χαμόγελα που τόσο έχουμε ανάγκη μέσα στο καταθλιπτικό περιβάλλον που δημιουργούν τα προβλήματα της τρέχουσας καθημερινότητας.

 

(Ευχαριστούμε τον κ. Βασίλη Μανουηλίδη για την παραχώρηση των φωτογραφιών και τη γενικότερη στήριξη σε όλες τις εκδηλώσεις του Αθηνόδωρου)

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» ενημερώνει όλα τα μέλη του Συλλόγου, τους αθλητές, τους γονείς των αθλητών και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η Ακαδημία Στίβου και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου, μετά από τις θερινές διακοπές, ξεκινούν τη νέα αθλητική χρονιά την 1η Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.

       Θα εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται κάθε φορά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ομοσπονδία. Θα ακολουθήσει εκδήλωση για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής περιόδου και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από τη διοίκηση. Ήδη το μπλέ και κίτρινο των προπονητικών και αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας είναι  χρώματα γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Φιλοδοξούμε αυτά τα χρώματα να πρεσβεύουν επάξια την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα   και  ελπίζουμε ότι και τη νέα χρονιά  θα χαρούμε νέες και περισσότερες και επιτυχίες.  Αν αναλογιστούμε μάλιστα  τις επιδόσεις των αθλητών  μας κατά την χρονιά που πέρασε, παρ’ όλες τις  δυσκολίες που βιώσαμε, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για τη νέα χρονιά.

        Είναι αυτονόητες οι ευχαριστίες μας σε όλους τους υποστηρικτές μας και οι ιδιαίτερα στους χορηγούς μας. Αναμένουμε και φέτος τη σημαντική στήριξή τους.

        Σύμφωνα με τα  υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ θα διαμορφωθούν αναλόγως και τα τμήματά μας. Το πιθανότερο είναι το πρώτο τμήμα να ξεκινάει στις 4:00 μ.μ. όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Οι εγγραφές και οι προπονήσεις θα αρχίσουν από τις  2/9.

        Δείτε στο  youtube  https://www.youtube.com/watch?v=HZXDIb_kTCc&ab_channel=%CE%91%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82%CE%92%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82   βιντεο πρόσκληση με διαχρονικές φωτογραφίες από τις ακαδημίες έως τις συμμετοχές σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. όπως ευγενικά επιμελήθηκε ο Βασίλης Μανουηλίδης. 

Χορηγοί

Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ