ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ - 2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-05-19 102538

 

Αρ. Πρωτ.: 340                                                                          Αίγιο, 17/5/2023                                                         

ΠΡΟΣ:

  • Σ.Ε.Γ.Α.Σ
  • τις Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ:

                                                     

 

Από τον  Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου με την επωνυμία  ΄΄ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ΄΄ σε συνεργασία με το Δήμο Αιγίου, Ν.Π.Δ.Δ. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) και σε συνεργασία με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Βόρειας Πελοποννήσου, προκηρύσσονται- ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ  με την επωνυμία «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2023»  ,  σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

► Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

                Σας ανακοινώνουμε ότι από την Τρίτη 2/5/2023 θα τεθεί σε ισχύ το ‘’θερινό’’ ωράριο προπονήσεων για όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας. Ουσιαστικά οι προπονήσεις των τμημάτων θα ξεκινάνε μια ώρα αργότερα, δηλαδή στις 17:00 και όχι στις 16:00 όπως μέχρι τώρα  που ίσχυε το ‘’χειμερινό’’ ωράριο. Εξαίρεση αποτελεί το τμήμα υποψηφίων σχολών του οποίου η ώρα δεν θα αλλάξει, αλλά θα υπάρχει ευελεξία στο ωράριο, καθώς θα υπάρχει διαθέσιμος χρόνος προπόνησης έως και τις 19:00. Ευελιξία θα υπάρχει και στα αγωνιστικά τμήματα, καθώς αλλάζει επίσημα η ώρα έναρξης των προπονήσεων, αλλά θα υπάρχει γκρουπ που θα ξεκινάει από τις 16:00. Αυτό γίνεται για τα 2 αυτά τμήματα λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχουν με διάβασμα και φροντιστήρια.

             Αναλυτικά το πρόγραμμα

► Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 10.000 Μ - ΑΙΓΙΟ 22/4/2023 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες από το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ. καθώς και της ημερίδας ημιαντοχής που έγιναν το Σάββατο 22/4/2023 στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Είναι ευγενική  χορηγία του Βασίλη Μανουηλίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για πολλοστή φορά για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο και την πόλη μας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. Αίγιο 22.4.2023 -4216

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 10.000 Μ - ΑΙΓΙΟ 22/4/2023

 

        Κορυφαία επιτυχία του ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας και του συλλόγου Α.Σ «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς».
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ. εντός Σταδίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22/4/2023 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.
Η οργανωτική και η αγωνιστική επιτυχία των αγώνων «Αιγιάλεια 2022» και ιδιαίτερα του 11ου Ημιμαραθωνίου Αιγιαλείας, παρουσία της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφίας Σακοράφα, έγειρε τη ζυγαριά υπέρ της υποψηφιότητας της πόλης του Αιγίου για την ανάληψη του συγκεκριμένου αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου, ( παρά την έλλειψη στην παρούσα φάση των αναγκαίων σύγχρονων βοηθητικών υποδομών).
         Ήδη η διοίκηση του συλλόγου μας εργάζεται στην κατεύθυνση να «αποζημιώσει» τους αθλητές, τους συνοδούς και τους θεατές που θα βρεθούν στο Αίγιο δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα αντάξια της σημασίας του αγώνα.

► Περισσότερα

2η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2023

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 

 

                                              

 

  Το Σάββατο 18 Μάρτιου στις 10:00 το πρωί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου θα διεξαχθούν οι καθιερωμένοι αγώνες αντοχής για όλους τους αθλητές της ακαδημίας του συλλόγου μας.

               Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά από την ηλικία του τμήματος προσχολικής ηλικίας έως και της Α΄ γυμνασίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα ομαδοποιηθούν ανάλογα με την ηλικία τους και θα τρέξουν διαφορετικές αποστάσεις. Ωστόσο, στον τερματισμό τους περιμένει όλους το μετάλλιο της συμμετοχής.

 

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 9:45

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:  10:00

AKADIMIASTIBO-60-1024x680

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Vasileiou