ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

         

 

  Ενημερώνουμε τους μικρούς αθλητές μας ότι οι  "φιλικοί" αγώνες που θα γινόντουσαν το Σάββατο 4/12  στην Πάτρα, αναβάλλονται για το επόμενο Σάββατο  11/12/2021. 

 

Για το σκοπό αυτό προγραμματίζεται

εκδρομή για την ομαδική μετάβαση των αθλητών της Ακαδημίας μας. Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο που θα αναχωρήσει από το Στάδιο του Αιγίου ( στη βόρεια πλευρά που βλέπει προς τη θάλασσα) στις 8:30 π.μ. Το λεωφορείο μισθώνεται από τον Σύλλογό μας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των αθλητών. Με το λεωφορείο μπορούν να μετακινηθούν μόνο αθλητές,  συνοδευόμενοι από τους προπονητές κ. κ. Θεοχαρόπουλο Γρηγόριο και Γιαννόπουλο Μιχάλη . Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων δεν θα είναι δυνατή η επιβίβαση γονέων.(Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν υπάρχουν κενές θέσεις την ώρα της αναχώρησης).Εξυπακούεται ότι είναι δυνατή η μετακίνηση των μικρών αθλητών με τη συνοδεία των γονέων τους εφόσον το επιθυμούν , με ιδιωτικό μέσο. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι να βρίσκονται όλοι στο Στάδιο στις 9:15 π.μ , για την ταυτόχρονη είσοδο όλης της ομάδας . Η έξοδος από το Στάδιο θα γίνει επίσης ομαδικά περίπου στις 13:00 – 13:30 και οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από το Στάδιο του Αιγίου (από το σημείο της αναχώρησης ). Όσοι γονείς  επιθυμούν μπορούν  να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την κερκίδα , μόνο εφ’ όσον διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης . Όσον αφορά τους μικρούς αθλητές η είσοδος και η συμμετοχή στους αγώνες επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού  self-test που θα έχει διενεργηθεί τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι αθλητές μας θα παραλάβουν από τους προπονητές μια βεβαίωση στην οποία θα δηλώνουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να μετακινηθούν (είτε με το μισθωμένο λεωφορείο είτε με ιδιωτικό μέσο).Θερμή παράκληση προς τους γονείς να δηλώσουν την επιθυμία για τη δωρεάν μετακίνηση με το λεωφορείο μόνο εφ’ όσον είναι απόλυτα σίγουροι ώστε να μην τη στερηθεί κάποιος αθλητής που δεν έχει τρόπο να μετακινηθεί με ιδιωτικό μέσο.

 

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Vasileiou