ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ πρότεινε να ενταχθούν  στις προεθνικές ομάδες, μεταξύ άλλων, τρεις αθλητές του Αθηνόδωρου που μας έκαναν υπερήφανους την αγωνιστική χρονιά που πέρασε. Πρόκειται για τον

Ανδρέα Μπαχό και Πολυχρόνη Ιατρόπουλο που εντάχθηκαν στην προεθνική ομάδα της Κ20 και τον Ανδρέα Γεωργίου που εντάχθηκε στην προεθνική ομάδα Κ18.

Στις προεθνικές ομάδες  εντάχθηκαν αθλητές και αθλήτριες που εκτιμάται πως έχουν τα εφόδια να πετύχουν τους αγωνιστικούς στόχους της επόμενης σεζόν και να βρεθούν σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια. 

 Τα θέματα του Υψηλού Αθλητισμού ψήφισαν ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Παρόντες στη  συνεδρίασης ήταν οι Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Αλέξης Αλεξόπουλος, Ηλίας Βασιλειάδης, Κώστας Γκατσιούδης, Στέλιος Δημότσιος, Τασούλα Κελεσίδου, Γιάννης Μπόλας, Βασίλης Οικονόμου, Χάρης Παπαδιάς, Κωνσταντίνα Ρετσινά, Νίκος Τσώνης, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη.

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Vasileiou