ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ

 

        Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» ενημερώνει όλα τα μέλη του Συλλόγου, τους αθλητές, τους γονείς των αθλητών και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η Ακαδημία Στίβου και τα Αγωνιστικά Τμήματα του Συλλόγου, μετά από τις θερινές διακοπές, ξεκινούν τη νέα αθλητική χρονιά την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου όπου θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.

       Θα ακολουθήσει εκδήλωση για το καλωσόρισμα της νέας αθλητικής περιόδου και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις από τη διοίκηση. Φιλοδοξούμε η ομάδα μας να πρεσβεύει επάξια την πόλη μας σε όλη την Ελλάδα   και  ελπίζουμε ότι και τη νέα χρονιά  θα χαρούμε επιτυχίες ανάλογες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε όπου ως αποκορύφωμα είχαμε  τη συμμετοχή αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες (παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20, παγκόσμιοι σχολικοί αγώνες, πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18, βαλκανικό πρωτάθλημα Κ18 και βαλκανικό πρωτάθλημα Κ20).

        Είναι αυτονόητες οι ευχαριστίες μας σε όλους τους υποστηρικτές μας και οι ιδιαίτερα στους χορηγούς μας. Αναμένουμε και φέτος τη σημαντική στήριξή τους.

bathro afisa

 

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Vasileiou