"6ος ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥ" ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

logo

Αριθμός πρωτοκόλλου:  413  /18-7-2024                                             Αίγιο 18/7/2024

 

Προκήρυξη αγώνα δρόμου:           

« 6ος Γύρος της Λίμνης Τσιβλού»

 

O  Δήμος Αιγιαλείας, με την    υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου με την επωνυμία « ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», διοργανώνει τον  Αγώνα Δρόμου, “6ος  Γύρος της Λίμνης Τσιβλού”  10 χλμ. για ενήλικες και δύο παράλληλους αγώνες δρόμους 5 και 2,5 χλμ. για παιδιά.   

Ημερομηνία Αγώνα: 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10:30 π.μ.

Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι εξ ολοκλήρου χωμάτινη, κατά το μεγαλύτερο μέρος της επίπεδη, με ανηφορική κλίση σε μικρό μήκος της και με μικρή υψομετρική διαφορά.

Περιγραφή διαδρομής:

 Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα δοθεί μπροστά από τη Λίμνη του Τσιβλού, στο ύψος του χώρου στάθμευσης. Η διαδρομή θα είναι η ίδια για όλους τους αγώνες και θα περιλαμβάνει το γύρο της Λίμνης, στον αγώνα των 10 χλμ. τέσσερις φορές, στον αγώνα των 5 χλμ. 2 φορές και στον αγώνα των 2,5 χλμ. μία φορά.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Στον αγώνα των 10 χλμ.: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Στον αγώνα των 5 χλμ.: Τα παιδιά που έχουν ηλικία από 12 έως και 17 ετών (γενημμένοι/ες από 2012 έως και 2007), καθώς και ενήλικοι  δρομείς που επιθυμούν να τρέξουν την απόσταση των 5 χλμ. άνευ συναγωνισμού.

Στον αγώνα των 2,5 χλμ.: Τα παιδιά που έχουν ηλικία  έως και 11 ετών (γεννημένοι/ες  έως και 2013), καθώς και μεγαλύτεροι και ενήλικοι που επιθυμούν να τρέξουν ή να περπατήσουν την απόσταση, άνευ συναγωνισμού.

Οι ενήλικοι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονέων τους. Όλοι οι αθλητές (ανήλικοι και ενήλικοι) θα πρέπει, με μέριμνα και ευθύνη, δική τους οι ενήλικοι και των γονέων τους οι ανήλικοι,  να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Για τη συμμετοχή κάθε ανήλικου αθλητή στους αγώνες, θα πρέπει να έχει γίνει εγγραφή στη σχετική πλατφόρμα εγγραφών από τον κηδεμόνα, ή διαφορετικά να κατατίθεται στη Γραμματεία των αγώνων σχετική υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τον γονέα/κηδεμόνα του ανηλίκου. ( θα διατίθεται από τους διοργανωτές). Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.

 

Κατηγορίες σε κάθε αγώνα:

Α)  Κατηγορία Ανδρών / Αγοριών.     Β)  Κατηγορία Γυναικών /Κοριτσιών.

 

Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα είναι δωρεάν.

Προβλέπονται

Για όλους τους αθλητές – δρομείς που θα τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια.

Κύπελλο Θα δοθεί στον πρώτο και στην πρώτη κάθε κατηγορίας και μετάλλια διάκρισης στον πρώτο-η, δεύτερο-η και τρίτο-η κάθε κατηγορίας. Στον αγώνα των 2,5 χλμ. το κύπελλο και τα μετάλλια των τριών πρώτων θέσεων θα δοθούν μόνο στους  γεννημένους-ες  έως και το 2013 (ηλικίας έως και 11 ετών), ενώ στον αγώνα των 5 χλμ το κύπελλο και τα μετάλλια των τριών πρώτων θέσεων θα δοθούν μόνο στους  γεννημένους-ες  έως και το 2007 ηλικίας έως και 17 ετών).

Σταθμοί ανεφοδιασμού: Κάθε 2,5 χλμ. θα διατίθενται νερά για τους αθλητές και στον τερματισμό θα προσφέρονται χυμοί, και σάντουιτς.

Υποστήριξη Δρομέων: Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει με την κάλυψη εθελοντών.Δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην πλατφόρμα στη διεύθυνση: https://forms.gle/hQ3CmaahyqUbGvQt6

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024  ή και νωρίτερα αν συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των συμμετοχής δρομέων, προκειμένου να τυπωθούν εγκαίρως τα ονόματα των αγωνιζομένων επάνω στους αριθμούς συμμετοχής και να οργανωθεί αρτιότερα η εκδήλωση σε σχέση με τις προσφερόμενες  παροχές προς τους δρομείς ,(έπαθλα τροφοδοσία κλπ.)

Ανώτατο όριο συμμετοχής δρομέων: Τριακόσιοι (300) δρομείς συνολικά για τους αγώνες των 10 χλμ., των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για τις ανάγκες διοργάνωσης των αγώνων. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: στο τηλέφωνο 6974844183 Νεκτάριος Αργυριάδης  :

 

                                                           Για τη διοργάνωση 

 

 

 

 
                                               

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
LOGO CAVINO Page 0001
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
Vasileiou
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ