Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπό μας

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του αθλητικού συλλόγου Αιγίου "Αθηνόδωρος Αιγιεύς". Μάθετε για το έργο μας και τις προσπάθειες των αθλητών μας, αγαπήστε τον κλασικό αθλητισμό και κάνετε τα δικά σας παιδιά μέλη του συλλόγου μας.

Περισσοτερα

Σκοπός και ιστορία

Σκοπός και ιστορία

Σκοποί του Συλλόγου μας είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του, αλλά και η σωματική και πνευματική ανάπτυξη και η ηθική εξύψωση των νέων και όλων των πολιτών που έχουν έφεση για άθληση.

Περισσοτερα

Ακαδημία Στίβου

Ακαδημία Στίβου

Δείτε φωτογραφίες του Συλλόγου και των παιδιών της Ακαδημίας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους προπονητές μας για να πληροφορηθείτε πως μπορείτε να εντάξετε και το δικό σας παιδί στην Ακαδημία Στίβου του Αθηνόδωρου.

Περισσοτερα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ 2021

              Αναχώρησε η αποστολή του Αθηνόδωρου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου που

θα γίνει στα Τρίκαλα αύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου, αφού λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων δεν έγινε τη συνηθισμένη περίοδο λίγο πριν την Άνοιξη.

           Η ομάδα μας έχει πολύ καλή παράδοση στο πρωτάθλημα αυτό με πολύ καλές θέσεις και επιδόσεις, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά σε όλες τις κατηγορίες, έχοντας κατακτήσει μάλιστα 3 χρυσά  μετάλλια.

           Ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου θα αγωνιστεί στα 10.000 μ. της κατηγορίας των Ανδρών και αναμένεται να κάνει άλλη μια καλή εμφάνιση όπως μας έχει δείξει επανειλημμένα στους πρόσφατους αγώνες που έχει αγωνιστεί.

           Ο Νίκος Γεωργίου θα αγωνιστεί στα 6.000 μ. των Εφήβων (Κ20),  ενώ ο αδελφός του, Ανδρέας, στα 5.000 μ. των Παίδων (Κ18). Να θυμίσουμε ότι ο Ανδρέας έχει διανύσει ήδη μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά με κορυφαία επιτυχία την  3η θέση στα 1500μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του και τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου.

           O Διονύσης Καψάλης θα αγωνιστεί επίσης στα 4.000 μ. της Κ18, και ο Γιάννης Ματσούκας  στα 4.000 μ. της Κ16. Είναι και οι δύο από το Αγρίνιο και γυμνάζονται με τις οδηγίες του Χαράλαμπου Ποσονίδη που από φέτος είναι ομοσπονδιακός προπονητής στις μεσσαίες και μεγάλες αποστάσεις.

           Τέλος ο Φώτης Θεοδωρακόπουλος θα αγωνιστεί στα 4.000 μ. της κατηγορίας Κ16. Ο Φώτης έχει δείξει μεγάλες δυνατότητες αφού ήταν 2ος στα 3.000 μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας στον 3ο όμιλο.  

          Την αποστολή θα συνοδεύσει ο αντιπρόεδρος, (επί πολλά χρόνια πρόεδρος και εκ των ιδρυτών του συλλόγου ), Κώστας Βασιλείου, φυσιοθεραπευτής, παλαιός πρωταθλητής και διαχρονικός μαραθωνοδρόμος.

          Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία!

 

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας σε παλαιότερο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου όπου κέρδισε χρυσό ομαδικό μετάλλιο με δεύτερη ομάδα τον Ολυμπιακό και τρίτη τον Παναθηναϊκό.

 

Τα νέα του Συλλόγου

ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Την αναβολή της ημερίδας των αθλητών της ακαδημίας που επρόκειτο να γίνει το Σάββατο 15/1/2022 στο Στάδιο του Αιγίου, αποφάσισε η διοίκηση, προκειμένου να γίνει  όταν οι υγειονομικές  συνθήκες  βελτιωθούν και έτσι να επιτραπεί μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων. Φυσικά η νέα ημερομηνία θα δημοσιευτεί άμεσα με νέα ανάρτηση.

Περισσοτερα →

   ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

                   Το Σάββατο 15  Ιανουαρίου στις 9:30 π.μ.  στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα διεξαχθεί  αθλητική ημερίδα για όλους τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας του συλλόγου μας.

                  Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά  του τμήματος προσχολικής ηλικίας μέχρι και της Α΄ Γυμνασίου. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έπειτα από ομαδοποίηση βάσει  ηλικίας  θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα που θα έχουν δημιουργηθεί από τους  προπονητές τους.

                  Στον τερματισμό θα παραλάβουν όλοι  το μετάλλιο της συμμετοχής καθώς και το δίπλωμά τους.

Περισσοτερα →

ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟ

ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΤΟ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ" ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ

          Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του Αθηνόδωρου δέχτηκε εκ νέου πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερωνύμου στο γραφείο του. Ο Επίσκοπος εξέφρασε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήριά του για την επιτυχημένη πορεία του Αθηνόδωρου κατά το 2021 και ευχήθηκε για μία ακόμη περισσότερο αποδοτική χρονιά το 2022. Κατέστησε σαφές ότι το ενδιαφέρον του δεν είναι προσωρινό, ούτε και επιφανειακό και υπενθύμισε ότι η Μητρόπολη και ο ίδιος προσωπικά θα στέκονται πάντα δίπλα στο σύλλογο. Η διοίκηση του Αθηνόδωρου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, ενώ πρόκειται να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της σε επικείμενη εκδήλωση του συλλόγου.

Περισσοτερα →

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Εορταστικό Πρόγραμμα Προπονήσεων

Α.Σ «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ»

Οι προπονήσεις της Ακαδημίας του Συλλόγου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  θα γίνουν μόνο τις εξής ημέρες και ώρες :

Περισσοτερα →

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ

Με συμμετοχή έξι αθλητών του συλλόγου μας έγινε σήμερα η διεξαγωγή αγώνων δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 

Οι αγώνες αυτοί  είχαν στόχο

Περισσοτερα →

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ  ΣΤΙΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη  15/12 δεν θα γίνουν προπονήσεις στίβου λόγω  ποδοσφαιρικού αγώνα. 

 

Περισσοτερα →

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Έπειτα από τις οδηγίες που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, πήραμε την απόφαση να ακυρώσουμε τη συμμετοχή της ακαδημίας μας στους αυριανούς αγώνες στην Πάτρα, προσβλέποντας αυτό να καταστεί εφικτό στο άμεσο μέλλον, όταν οι καιρικές συνθήκες θα είναι καταλληλότερες. Είναι

Περισσοτερα →

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ πρότεινε να ενταχθούν  στις προεθνικές ομάδες, μεταξύ άλλων, τρεις αθλητές του Αθηνόδωρου που μας έκαναν υπερήφανους την αγωνιστική χρονιά που πέρασε. Πρόκειται για τον

Περισσοτερα →

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/12 ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 8/12 ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη  8/12 δεν θα γίνουν προπονήσεις στίβου λόγω  ποδοσφαιρικού αγώνα. Bάση του προγράμματος που ανακοινώθηκε το ίδιο θα ισχύσει και την  επόμενη Τετάρτη στις 15/12.

 

Περισσοτερα →

10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

         

Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου 

΄΄ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ΄΄

ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΣΣΗΝΕΖΗ 5, ΑΙΓΙΟ 25 100

 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 www.athinodoros.gr

 

10ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ   5 & 1,5 ΧΛΜ.

Περισσοτερα →

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

         

 

  Ενημερώνουμε τους μικρούς αθλητές μας ότι οι  "φιλικοί" αγώνες που θα γινόντουσαν το Σάββατο 4/12  στην Πάτρα, αναβάλλονται για το επόμενο Σάββατο  11/12/2021. 

 

Για το σκοπό αυτό προγραμματίζεται

Περισσοτερα →

Την Τετάρτη 1/12  θα γίνουν προπονήσεις στίβου.

Την Τετάρτη 1/12 θα γίνουν προπονήσεις στίβου.

Τελικά την Τετάρτη 1/12  θα γίνουν προπονήσεις στίβου. Βάση του προγράμματος  των ποδοσφαιρικών αγώνων δε θα γίνουν προπονήσεις  τις   Τετάρτες της   8/12 και 15/12 . Αν αλλάξει μέχρι τότε κάτι θα γίνει σχετική ενημέρωση με νέα.

Περισσοτερα →

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Vasileiou

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκεφτείτε μας

Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, Αίγιο, ΤΚ 251 00
& στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Ώρες προπονήσεων

Δευτέρα - Παρασκευή
4μμ - 7μμ
Σάββατο
10 πμ - 12μμ

Μιλήστε μας

Τηλέφωνο +
6942464216 (Ραδάμανθυς Σκούντζος)
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποστηρίξτε μας!

Υποστηρίξτε το έργο του "Αθηνόδωρου" με μια χορηγία.