Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπό μας

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του αθλητικού συλλόγου Αιγίου "Αθηνόδωρος Αιγιεύς". Μάθετε για το έργο μας και τις προσπάθειες των αθλητών μας, αγαπήστε τον κλασικό αθλητισμό και κάνετε τα δικά σας παιδιά μέλη του συλλόγου μας.

Περισσοτερα

Σκοπός και ιστορία

Σκοπός και ιστορία

Σκοποί του Συλλόγου μας είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του, αλλά και η σωματική και πνευματική ανάπτυξη και η ηθική εξύψωση των νέων και όλων των πολιτών που έχουν έφεση για άθληση.

Περισσοτερα

Ακαδημία Στίβου

Ακαδημία Στίβου

Δείτε φωτογραφίες του Συλλόγου και των παιδιών της Ακαδημίας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους προπονητές μας για να πληροφορηθείτε πως μπορείτε να εντάξετε και το δικό σας παιδί στην Ακαδημία Στίβου του Αθηνόδωρου.

Περισσοτερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2023 - 2026

 IMG-12b25b53a84843247cad1abe5bb8cbe4-V

Ανανέωση της Διοίκησης του Αθηνόδωρου.

 Μέσα στη βαριά συναισθηματικά ατμόσφαιρα λόγω του θανάτου του πρώτου προέδρου του συλλόγου μας Χρήστου Λαϊνά, η Γενική Συνέλευση των μελών του Αθηνόδωρου ανέδειξε το Σάββατο 17/6/2023 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που την Πέμπτη 22/6/2023 συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής διάρθρωση:

ΤΡΙΕΤΙΑ 2023 - 2026

1) Πρόεδρος: Αργυριάδης Νεκτάριος

2) Αντιπρόεδρος: Βασιλείου Κωνσταντίνος

3) Γενικός Γραμματέας: Μουρίκης Άγγελος

4) Ταμίας: Σκούντζος Ραδάμανθυς

5) Γενικός Αρχηγός: Θεοφυλακτόπουλος Ηλίας

6) Έφορος υλικού: Σωτηρόπουλος Βασίλειος

7) Γενικός Έφορος: Μαρνελής Βασίλης

 Τα  νέα πρόσωπα που μπήκαν στη διοίκηση  είναι ο Ηλίας Θεοφυλακτόπουλος και ο  Βασίλης Μαρνελής, ενώ αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν ο Τρύφωνας Κατσαρός, η Ρούλα Προκόπη, η Νάντια Πολυδωροπούλου και ο Αντώνης Πέππας.

Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν ο Απόστολος Μενύχτας και ο Παναγιώτης Αρβανίτης.

Απολογισμός.

Αδιαμφισβήτητα για την  τριετία που πέρασε η διοίκηση  επέδειξε  πολλές και μεγάλες επιτυχίες  σε πολλούς τομείς διαχείρισης. Επιγραμματικά αναφέρoυμε:

1) η προσέλκυση χορηγών τόσο με άμεση οικονομική ενίσχυση του συλλόγου όσο και με έμμεση, παρέχοντας μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες στους αθλητές μας.

2) η  συστηματική παρέμβαση στους υπεύθυνους της Δημοτικής Αρχής προκειμένου για να ξεκινήσει το έργο του κλειστού προθερμαντηρίου κάτω από τις δυτικές κερκίδες και η απόσπαση της υπόσχεσης  ότι ο ελαιώνας πλησίον του Σταδίου θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετήσει βοηθητικά τις προπονητικές ανάγκες του στίβου.

3) η  διοργάνωση εκτός των καθιερωμένων αγώνων, («Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας» και «Αιγιάλεια»),  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 10.000 μ. που έγινε για πρώτη φορά στην πόλη μας.

4) η  πλήρης εναρμόνιση του συλλόγου με το νέο νομικό καθεστώς αφού και τυπικά και ουσιαστικά πληροί κάθε προϋπόθεση νόμιμης λειτουργίας και ήταν απ’ τους πρώτους συλλόγους που εντάχθηκαν στο μητρώο της ΓΓΑ χωρίς καμία εκκρεμότητα.

5) η  αγωνιστικά καλύτερη θέση της ιστορίας του συλλόγου , η 26η, και  παράλληλα η μεγάλη επιτυχία   3 αθλητών  μας που βγήκαν από τα σύνορα της χώρας συμμετέχοντας σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό και βαλκανικό πρωτάθλημα, κατακτώντας μάλιστα   το πρώτο διεθνές μετάλλιο σε ατομικό αγώνισμα.

Νέες προτάσεις.

Για τη νέα τριετία η  Διοίκηση στοχεύει να εδραιώσει και να επαυξήσει τις δράσεις  για την προσέλκυση χορηγιών και να δημιουργήσει  καλύτερες  προϋποθέσεις συμμετοχής σε προπονήσεις και αγώνες , να οργανώσει ακόμα καλύτερους αγώνες  με εμβέλεια πανελλαδική, να συνεργαστεί με τη Δημοτική αρχή στην κατεύθυνση βελτίωσης των υπαρχουσών υποδομών και δημιουργία νέων, όπως το βοηθητικό γήπεδο, ενώ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα  να αξιοποιηθεί η παλαιά σιδηροδρομική  γραμμή τόσο για τους ποδηλάτες όσο και για τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων. 

Η εξεύρεση επίσης του ιδανικού χώρου όπου θα φιλοξενήσει στο απώτερο μέλλον ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο ενταγμένο σε ένα ευρύτερο πάρκο αναψυχής για όλους τους πολίτες παραμένει σταθερά ψηλά στη λίστα των προτάσεων για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

Τιμή στη μνήμη του  Χρήστου Λαϊνά.

Όσον αφορά την εμβάθυνση της καλλιέργειας του κλασικού αθλητισμού και των αξιών που πρεσβεύει, προτάθηκε  να απευθυνθεί αίτημα  στο Δήμο, τους συλλόγους διδασκόντων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, ώστε κάθε  Σεπτέμβριο να συνδιοργανώνονται με τον Αθηνόδωρο, αγώνες δημοτικών σχολείων,  τόσο για τη μύηση των μαθητών στις αξίες του αθλητισμού, όπως το ευ αγωνίζεσθαι, όσο και για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Μάλιστα δε  αυτοί οι αγώνες να πάρουν το όνομα, προς τιμή και μνήμη, του προσφάτως εκλιπόντος Χρήστου Λαϊνά που κύριο μέλημά και όραμά του εν ζωή  ήταν η μαζική συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα των νέων παιδιών στον αθλητισμό και πρωτίστως στο στίβο. Υπηρέτησε άλλωστε τόσο  τον στίβο, από τη θέση του μέλους και του προέδρου του Αθηνόδωρου, όσο  επίσης υπηρέτησε και τον Δήμο Αιγίου από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου και του αρχηγού δημοτικής παράταξης.

Τα νέα του Συλλόγου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΤΡΑ 2024

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΤΡΑ 2024

DSC_0384

Περιφερειακός αγώνας σε ανώμαλο έδαφος.

Μεγάλη συμμετοχή του Αθηνόδωρου.

Χρυσό μετάλλιο  του

Περισσοτερα →

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 2024 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 2024 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

 θεο331069882_881349819736573_1917056219099302703_n

                Ο 12ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας,  πιο λαμπερός από ποτέ,  άνοιξε τις εκδηλώσεις της πόλης μας για την επέτειο της “Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας”. Η Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας ήταν η  πρώτη

Περισσοτερα →

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2023

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2023

 εικόνα_Viber_2023-11-18_11-30-09-109

                Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 σε ενιαία διοργάνωση με το Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου θα διεξαχθεί το αναβληθέν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων.

              Ο σύλλογός μας δημιουργήσει παράδοση μεγάλων επιτυχιών τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

              Η αποστολή της ομάδας μας θα είναι η εξής:    

Περισσοτερα →

5oς αγώνας

5oς αγώνας "ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥ" - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

                                                                                                                                           

 

Αριθμός πρωτοκόλλου:         

Αγώνας Δρόμου

– Γύρος της Λίμνης Τσιβλού -

 

Ο  Δήμος Αιγιαλείας, με την

Περισσοτερα →

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΪΝΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΪΝΑΣ

          Σύσσωμη η οικογένεια του Αθηνόδωρου αποχαιρετούμε τον Χρήστο Λαϊνά.  Αποχαιρετούμε τον ιατρό, τον Μαραθωνοδρόμο, τον αγωνιστή στα πεδία της πολιτικής, της κοινωνίας και του πολιτισμού. Αποχαιρετούμε τον  άνθρωπο που

Περισσοτερα →

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Επειδή ξεκινούν εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Στάδιο του Αιγίου δε θα γίνονται το πρωί προπονήσεις. Για αυτό το λόγο οι προπονήσεις των ακαδημιών μας δε θα γίνονται πλέον το πρωί του Σαββάτου μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών.

 

Screenshot2020-11-07-08.40.13

Περισσοτερα →

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Προσοχή στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του συλλόγου μας.

Η ανακοίωση διορθωμένη ως προς τον χώρο έχει ως εξής:

Περισσοτερα →

ΑΓΩΝΕΣ - ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΑΓΩΝΕΣ - ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Τη Δευτέρα 19/6/2023 και ώρα 5 το απόγευμα καλούνται οι μικροί αθλητές των ακαδημιών του Αθηνόδωρου (από προνήπια μέχρι και Α’ γυμνασίου), να συμμετάσχουν στους καθιερωμένους αγώνες κλεισίματος της προπονητικής χρονιάς. Οι αγώνες είναι περισσότερο μια γιορτή και όλοι θα ανταμειφθούν για την συμμετοχή τους με μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Όπως κάθε χρόνο το πρόγραμμα θα έχει μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

ak

Περισσοτερα →

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

logo

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

“ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αιγίου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» προσκαλεί τα μέλη του, καθώς και τους γονείς όλων των αθλητών του σε  Γενική Συνέλευση των μελών του, που θα γίνει το

Περισσοτερα →

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

akadkolaz

test

 

 

Ενημερώνουμε εκτάκτως και μόνο για σήμερα,Τρίτη 6/6/2023, ότι το τμήμα προσχολικής ηλικίας της ακαδημίας μας στο οποίο υπεύθυνη προπονήτρια είναι η κ. Σοφία Τρίγκα, δε θα λειτουργήσει.

Περισσοτερα →

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/5  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/5

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/5

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω αθλητικών εκδηλώσεων στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την Τετάρτη 30/5/2023 δεν θα γίνουν οι προπονήσεις στίβου των ακαδημιών, εκτός των τμημάτων  που γυμνάζονται στο διάστημα 6-7 μ.μ. ενώ την Πέμπτη 31/5/2023 δεν θα γίνουν  προπονήσεις όλων των τμημάτων. (Οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας θα γίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες και έπειτα από συνεννόηση με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Τσιοφύλα).

balla

Περισσοτερα →

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
Vasileiou
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκεφτείτε μας

Α. Φωτήλα 25, ισόγειο, Αίγιο, ΤΚ 251 00
& στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Ώρες προπονήσεων

Δευτέρα - Παρασκευή
4μμ - 7μμ
Σάββατο
10 πμ - 12μμ

Μιλήστε μας

Τηλέφωνο:
6974844183 (Νεκτάριος Αργυριάδης) )
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποστηρίξτε μας!

Υποστηρίξτε το έργο του "Αθηνόδωρου" με μια χορηγία.