ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΘΝΙΚΗ Κ20 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΧΟΣ

      Μεγάλη επιτυχία για τον Ανδρέα Μπαχό, τον προπονητή του και φυσικά τον Αθηνόδωρο η συμμετοχή του στις κατηγορίες σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ για τη νέα αγωνιστική χρονιά και συγκεκριμένα στην προεθνική ομάδα της κατηγορίας Κ20. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής του Αθηνόδωρου συμπεριλαμβάνεται στο

► Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ - ΤΡΙΤΣΕΙΑ

Με τη συμμετοχή του Δημήτρη Τασόπουλου και του Μάριου Τσερεντζούλια από τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ διεξήχθη την Κυριακή 20/9 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Δρόμου που έγινε στις εγκαταστάσεις του κωπηλατοδρόμιου στο Σχινιά. Η διαδρομή ήταν  περιμετρικά του υδάτινου στίβου του κωπηλατοδρομίου και κάθε στροφή ήταν 4.971μ.

Ο δυνατός αέρας όμως δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αθλητές με αποτέλεσμα να τερματίσουν (στους άνδρες) 42 δρομείς από τους 50 που ξεκίνησαν τον αγώνα. Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Τασόπουλος που με χρόνο 1.19.30 τερμάτισε στην  24η θέση αξιοποιώντας κυρίως την εμπειρία του γιατί η προετοιμασία  λόγω της εργασίας του δεν ήταν η καλύτερη. Ο  Μάριος Τσερεντζούλιας αισθάνθηκε δυστυχώς ενοχλήσεις νωρίς και εγκατέλειψε. Να σημειώσουμε ότι ο Μάριος

► Περισσότερα

Ακύρωση προπονήσεων

Λόγω της αβεβαιότητας για την εξέλιξη των αυριανών καιρικών φαινομένων και για λόγους ασφάλειας  ακυρώνεται η αυριανή προπόνηση ( Σάββατο  19/9/2020 ) τουλάχιστον για τα τμήματα κάτω των 13 ετών. Όσον αφορά τους μεγαλύτερους αθλητές και αθλήτριες  μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή του συλλόγου κ. Νίκο Τσιοφύλα στο τηλ.6974991254 για τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

 

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ

Μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της περιφέρειας Δ. Ελλάδος σχετικά με τη σφοδρότητα που πιθανόν να πλήξει την περιοχή μας ο Μεσογειακός Κυκλώνας ,"Ιανός", ενημερώνουμε πως αύριο Παρασκευή 18/9/2020 δε θα γίνουν οι προπονήσεις  όλων των τμημάτων του συλλόγου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

iatros

      Για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα της διοίκησης για ιατρική κάλυψη των αθλητριών και αθλητών του συλλόγου μας, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ιατρούς καρδιολόγους, Γεώργιο Αγγελόπουλο και Νικόλαο Σπηλιόπουλο, του καρδιολογικού κέντρου  "2 Hearts" Φευζοπουλου 8 Αίγιο τηλ.2691060977, τον ορθοπαιδικό ιατρό Χρήστο Παπαδόπουλο Ασ.Φωτηλα 26 τηλ.2691023733 και τέλος τον καρδιολόγο Ουζούνη Αθανάσιο επιμελητή Α νοσοκομείου"Αγιος Ανδρεας".Για τη νέα αθλητική χρονιά η ευγενική υποστήριξή τους αυξάνει αφενός το αίσθημα της ασφάλειας ως προς την υγεία, αφετέρου ανακουφίζει από το μεγάλο οικονομικό βάρος που επιφορτίζεται η ελληνική οικογένεια σε περίοδο οικονομικής κρίσης αφού η κρατική αρωγή στο συγκεκριμένο τομέα είναι σχεδόν αμελητέα.

Σημείωση: Η επίσκεψη στα ιατρεία αφορά τους αθλητές και τις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων (άνω των 13 ετών) και θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης είτε με τον  κ. Τσιοφύλα, είτε με τη διοίκηση του συλλόγου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι  ο βουλευτής Αχαΐας Κος Άγγελος Τσιγκρής κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού σχετικά με το κλειστό προθερμαντήριο στο Στάδιο του Αιγίου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η παρουσία του πριν 10 ημέρες στο Στάδιο, μόνο τυπική δεν ήταν. Τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του συλλόγου μας και ευελπιστούμε μαζί με το πρόσφατο ενδιαφέρον του Δημάρχου και των αρμοδίων δημοτικών παραγόντων,  σύντομα να ξεκινήσει και να περατωθεί το σημαντικό αυτό έργο. 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

           Το νέο διοικητικό συμβούλιο το Σωματείου μας ξεκίνησε άμεσα, λίγες μόνο ημέρες μετά τη συγκρότηση του , την προσπάθεια της ενεργοποίησης των αρμοδίων φορέων του Δήμου Αιγιαλείας αναφορικά με την εκκίνηση  του έργου κατασκευής κλειστού προθερμαντηριου κάτω από τη δυτική κερκίδα του δημοτικού σταδίου της πόλης μας . Με συνεχείς επαφές μας τόσο με τον Δήμαρχο κο Καλογερόπουλο Δημήτριο , όσο και  με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ (https://npdd-aigialeias.gr/Πολιτισμού, Παιδείας,

► Περισσότερα

Χορηγοί

Pesunion
Vasileiou
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΡΙΝΟΣ
ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ