37ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - Ομαδική συμμετοχή, διακρίσεις και ρεκόρ των Αιγιωτών Δρομέων

            Στην αυθεντική διαδρομή Μαραθώνας – Παναθηναϊκό Στάδιο και με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων, διεξήχθη και φέτος ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη και στον αγώνα του ειρηνιστή και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη. Περίπου 20.000 δρομείς από όλο τον κόσμο (αριθμός πρωτοφανής για τα δεδομένα της χώρας μας και του Μαραθωνίου της Αθήνας, κυριολεκτικά στα ανώτατα όρια της διοργάνωσης), σημειώνοντας για μια ακόμη χρονιά νέο ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα, έτρεξαν στην κλασική διαδρομή των 42.196 m και άλλοι 40.000 περίπου δρομείς στους παράλληλους αγώνες των 10 και 5 χλμ., στον τελικό των 3 χλμ. των αγώνων Run Greece και σε αγώνες για μικρά παιδιά.

► Περισσότερα

Ο Αθηνόδωρος ψηλά για μια ακόμη χρονιά

Ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες η κατάταξη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για το αγωνιστικό έτος 2019. Για άλλη μια χρονιά ο Αθηνόδωρος βρίσκεται πολύ ψηλά, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον νομό Αχαΐας πίσω από το σωματείο της Ολυμπιάδας Πατρών και την 31η θέση πανελλαδικά, μόλις μία θέση πίσω από την 30η που κατέλαβε το 2018.

► Περισσότερα

4ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Ήταν μια πραγματική γιορτή του μαζικού αθλητισμού ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου – Γύρος της Λίμνης Τσιβλού, που διοργανώθηκε από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιαλείας και τον Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, μέσα στο πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον της Λίμνης του Τσιβλού, της ξεχωριστής αυτής περιοχής του τόπου μας που αποτελεί κορυφαίο τουριστικό προορισμό της Αχαΐας και εντάσσεται στο προστατευόμενο Εθνικό Πάρκο Χελμού – Βουραϊκού.

► Περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Από τον Αθλητικό Σύλλογο Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των δρομέων στους αγώνες (10, 5,5 και 2 χλμ.) του 4ου Αγώνα Δρόμου – Γύρου της Λίμνης Τσιβλού – λόγω υπέρβασης του ανωτάτου ορίου των συμμετοχών σύμφωνα με την προκήρυξη αλλά και λόγω λήξης της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής – έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί στο εξής (μετά από την 30.10.2019) δεν θα μπορεί να καταχωριστεί. Ευχαριστούμε όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους και σας ευχόμαστε καλό αγώνα και καλό τερματισμό!

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ “ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ”

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

 

            Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Δρόμου – Γύρο της Λίμνης Τσιβλού 10 χλμ. για ενήλικες και δύο παράλληλους αγώνες δρόμους 5,5 και 2 χλμ. για παιδιά.

► Περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Α.Σ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, λόγω διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, δεν θα διεξαχθούν οι προπονήσεις των τμημάτων από 16.00 έως και 17.30. Θα διεξαχθεί το 2ο γκρουπ ακαδημίας 17.30 με 19.00 καθώς και η προπόνηση του αγωνιστικού γκρουπ ( β' γυμνασίου και μεγαλύτεροι ) για όσους μπορούν να έρθουν μετά τις 17.30 ή ακόμη και στις 18.00 με 20.00.

► Περισσότερα

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ - ΓΥΡΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΤΣΙΒΛΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ''

 

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

 

            Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου "Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία" του Δήμου Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου Αιγίου «ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ», διοργανώνει τον 4ο Αγώνα Δρόμου – Γύρο της Λίμνης Τσιβλού 10 χλμ. για ενήλικες και δύο παράλληλους αγώνες δρόμους 5,5 και 2 χλμ. για παιδιά.

            Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019, ώρα 11.00 π.μ.

► Περισσότερα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Α.Σ <<ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ>>

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 14/10/2019 το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα είναι κλειστό λόγω εργασιών συντήρησης. Για τον λόγο αυτό οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου μας δεν θα πραγματοποιηθούν.

Χορηγοί

Mourdekas
Pesunion
Vasileiou