Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στον επίσημο ιστότοπό μας

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του αθλητικού συλλόγου Αιγίου "Αθηνόδωρος Αιγιεύς". Μάθετε για το έργο μας και τις προσπάθειες των αθλητών μας, αγαπήστε τον κλασικό αθλητισμό και κάνετε τα δικά σας παιδιά μέλη του συλλόγου μας.

Περισσοτερα

Σκοπός και ιστορία

Σκοπός και ιστορία

Σκοποί του Συλλόγου μας είναι η συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του, αλλά και η σωματική και πνευματική ανάπτυξη και η ηθική εξύψωση των νέων και όλων των πολιτών που έχουν έφεση για άθληση.

Περισσοτερα

Ακαδημία Στίβου

Ακαδημία Στίβου

Δείτε φωτογραφίες του Συλλόγου και των παιδιών της Ακαδημίας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με τους προπονητές μας για να πληροφορηθείτε πως μπορείτε να εντάξετε και το δικό σας παιδί στην Ακαδημία Στίβου του Αθηνόδωρου.

Περισσοτερα

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

                 Με μαζικότητα

(παρά τις αρκετές απώλειες της τελευταίας στιγμής) συμμετείχε ο σύλλογος μας στον αγώνα προσφοράς και αλληλεγγύης που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων. Εκτός από την αγωνιστική έκφραση των αθλητών, σκοπός αυτού του αγώνα ήταν να ενισχυθεί η αποθήκη τροφίμων για τους απόρους του Δήμου της Πάτρας. Για τον λόγο αυτό στον χώρο του αγώνα υπήρχε συνεργείο του Δήμου που συγκέντρωσε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που έφεραν οι συμμετέχοντες αθλητές, οι συνοδοί αυτών αλλά και οι θεατές του αγώνα. Η τοποθεσία του Νοτίου Πάρκου Πατρών αποδείχθηκε

μια πολύ καλή επιλογή για τον συγκεκριμένο αγώνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διαμόρφωση της πίστας από τους διοργανωτές ήταν πολύ καλή και υπήρχαν σημεία τα οποία ήταν πραγματικά  συμβατά με απαιτητικούς αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος. Οι συνολικές συμμετοχές στον αγώνα ξεπέρασαν τις 250, ενώ από τον Αθηνόδωρο  αγωνίστηκαν 26 αθλητές και αθλήτριες, συνοδευόμενοι από τους προπονητές Νίκο Τσιοφύλα και Αλεξάνδρα Μακεδονίτη. Εκτός από τα 3 μετάλλια που κερδήθηκαν, πολύ ικανοποιητική κρίνεται η παρουσία όλων των αθλητών, καθώς οι περισσότεροι δεν είναι αθλητές αγωνισμάτων αντοχής, αλλά ήρθαν στον αγώνα για να στηρίξουν τον κοινωνικό του χαρακτήρα και απλά να κάνουν μια χαλαρή προπόνηση. 

           Αναλυτικά οι θέσεις των αθλητών και αθλητριών μας είναι οι εξής: Στα 1.000μ της κατηγορίας Κ14 κοριτσιών η Μελίνα Τσομή τερμάτισε στην 11η θέση και η Αγάπη Σκαπετοράχη στην 17η. Στα 2.000μ Κοριτσιών Κ16 η Άννα Μποδιώτη κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας 2η, η Ελένη Νικολακοπούλου ήταν 13η, η Κωνσταντίνα Κουνινιώτη 14η, η Δήμητρα Ραυτοπούλου 20η, η Ειρήνη Σκούρα 27η και η Βασιλική Ζεντέφη 30η. Στα 3.000μ γυναικών Κ18 η Ευγενία Βαρβία τερματίζοντας στην 3η θέση κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, η Χρύσα Παπαπέτρου ήταν 5η, η Μίνα Σκαπετοράχη ήταν 7η, η Μαρίνα Λαμπίρη 13η, η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου 14η, η Μαρία Κοσκορέλου 17η, ενώ άτυχες στάθηκαν οι αθλήτριες Θάλεια Βίλλιου και Ανδριάνα Ζορμπάϊ, οι οποίες μετά από ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστησαν αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν. Στα 700μ των αγοριών Κ12 ο Δημήτρης Μαγαλιούλης στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα τερμάτισε στην 22η θέση, ενώ ο επίσης πρωτάρης Βασίλης Θεοφυλακτόπουλος τερμάτισε 26ος στα 1.000μ της κατηγορίας αγοριών Κ14. Στην ίδια κατηγορία ο Βύρωνας Μαρκόπουλος ήταν 14ος και ο Αλέξανδρος Αναστασόπουλος ήταν 24ος. Στα 3.000μ αγοριών Κ16 ήταν ο Αναστάσης Σκαπετοράχης 10ος, ο Νεκτάριος Παππάς 11ος, ο Πάρης Αναστασόπουλος 21ος και ο Παναγιώτης Μάρκουλας 23ος. Στην κατηγορία ανδρών Κ18 είχαμε  μετάλλιο με τον Φώτη Θεοδωρακόπουλο να κερδίζει την 3η θέση, πολύ κοντά του ο Νίκος Νικολακόπουλος τερμάτισε 4ος και ακολούθησε  ο Θάνος Βασιλείου στην 7η θέση. Αυτός ήταν από τους τελευταίους αγώνες του 2022 για την ομάδα μας. Το νέο έτος θα μπει με συχνή αγωνιστική δράση καθώς θα συμμετάσχουμε στο περιφερειακό ανωμάλου, θα διοργανώσουμε και ταυτόχρονα θα συμμετάσχει πλήθος αθλητών μας στο τέλος Ιανουαρίου τον ημιμαραθώνιο Αιγιαλείας (και τους παράλληλους αγώνες 5.000μ αλλά και 1.500μ μόνο για παιδιά Δημοτικού) και μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα διοργανωθεί αγώνας αποκλειστικά για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας μας.
 
εικόνα_Viber_2022-12-18_13-42-39-137
 
εικόνα_Viber_2022-12-18_13-42-04-466
 
 
 
εικόνα_Viber_2022-12-18_13-42-18-870
 
 
εικόνα_Viber_2022-12-18_13-43-07-244
 
 
 

Τα νέα του Συλλόγου

2η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2023

2η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 2023

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

 

 

                                              

 

  Το Σάββατο 18 Μάρτιου στις 10:00 το πρωί στο δημοτικό στάδιο Αιγίου θα διεξαχθούν οι καθιερωμένοι αγώνες αντοχής για όλους τους αθλητές της ακαδημίας του συλλόγου μας.

               Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν τα παιδιά από την ηλικία του τμήματος προσχολικής ηλικίας έως και της Α΄ γυμνασίου. Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα ομαδοποιηθούν ανάλογα με την ηλικία τους και θα τρέξουν διαφορετικές αποστάσεις. Ωστόσο, στον τερματισμό τους περιμένει όλους το μετάλλιο της συμμετοχής.

 

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 9:45

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:  10:00

AKADIMIASTIBO-60-1024x680

Περισσοτερα →

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΧΟΣ

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΧΟΣ

             Είναι το πρώτο μας πανελλήνιο μετάλλιο στον ανοιχτό στίβο για το 2023. Ο Ανδρέας Μπαχός παρά

Περισσοτερα →

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 11ΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ 11ΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

   Ήταν πραγματικά γιορτή του αθλητισμού με έκδηλα τα συναισθήματα ικανοποίησης απ’ όλους τους συμμετέχοντες. Παρά το βροχερό καιρό, δεν

Περισσοτερα →

11ος «Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας» O αγώνας των μεγάλων επιδόσεων

11ος «Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας» O αγώνας των μεγάλων επιδόσεων

11ος «Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας». O αγώνας των μεγάλων

Περισσοτερα →

ΕΤΗΣΙΑ ΕΟΡΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΕΤΗΣΙΑ ΕΟΡΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

            Το Σάββατο 28/1/2023 στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο,  στη Μυρτιά του Αιγίου, ο σύλλογός μας πραγματοποίησε την

Περισσοτερα →

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

                 Με μαζικότητα

Περισσοτερα →

Aγώνας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Aγώνας ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Fgeurope
ΚΡΙΝΟΣ
ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΟΥΚΑ
DIMITRIOU gelateria & patisserie

Υποστηρικτές

ΒΙΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΙΓΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Vasileiou

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επισκεφτείτε μας

Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, Αίγιο, ΤΚ 251 00
& στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Ώρες προπονήσεων

Δευτέρα - Παρασκευή
4μμ - 7μμ
Σάββατο
10 πμ - 12μμ

Μιλήστε μας

Τηλέφωνο +
6942464216 (Ραδάμανθυς Σκούντζος)
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποστηρίξτε μας!

Υποστηρίξτε το έργο του "Αθηνόδωρου" με μια χορηγία.